[]

Kadınlar sorum size

Aşağıdaki cümleler çeşitli duyurulara verilmiş çeşitli cevaplardır.

"ayrıca kızlar gösterilen ilgiden memnun kalırsa erkeğin uzaklaşmasını istemez"

"Senin ilgi göstereceğini bildiği için yanımda kalsın istiyor"

"senin kopek gibi magdur bakan gozlerinde tatmin oluyor. Sen veya baska biri, ona yeten ilgi."

"Emin ol senin ilgin kızın hoşuna gitmiş, garanti görmüş seni, biraz havalanmış falan. "

Sevgili kadın arkadaşlar sorum size;

-Gerçekten ilgi manyağı mısınız ?

-Gerçekten hoşlanmadığınız erkekleri bile sırf ilgi gösteriyorlar diye yedekte mi tutuyorsunuz ?

-Bu ilgi size ne kazandırıyor ?

-Bu "ilgilerini sömürdüğünüz erkeklerin bir kalbi var, duyguları var. Yazık değil mi onlara ?

-Yüzde kaçınız bu şekilde "kötü niyetli", aranızda "cepte tutmayan, niyetini gerçek gerçek belli eden ilgiyi sömürmeyen" kadınlarda var mı ?

 
Ben saf olduğum için hiçbirini yapmıyorum. Bunların aynısını erkekler yapmıyor mu?


  • geçerkenugradım  (05.01.17 11:56:47) 
sevmediğim kişinin ilgisi tam tersine beni illet eder, bunalırım sıkılırım.

kadınların ilgiyi sevdiği doğrudur tabii ki ama çok basit bi kafada olmadıktan sonra haz edilmeyen kişinin pohpohlaması peşinde gezmesi düşkünlük göstermesi hoşuna gitmez bence hiçbir kadının.
  • jonestown  (05.01.17 11:58:32) 
Var, ben. Hiç ilgi sömürmem çünkü sıfır ilgsfadg, neyse.

Elimi sallasam ellisi hissini yaşamak için yapıyorlar öyle. Çünkü o zaman tepeden bakabiliyon. Bi kız vardı, sevgilisi olduğu halde iş ortamında bunu saklardı. İlgi gösteren hoşlanan erkekler oluyordu, yine de sevgilim var diyemiyordu kız. Erkekler pervaneydi buna (çünkü güzellik), bi yandan da eski sevgilisiyle iletişimi vardı. Araşmalar, mesajlar vs..

Beğenilmek bir ihtiyaçtır kısacası.
  • mandalina kokusu  (05.01.17 12:11:15 ~ 12:12:11) 
Sevmediğim kişiye asla ilgi göstermem, soğuk davranırım. Kimse umut vermem. Sevgilim olduğunu söylerim (var zaten. yokken var demem)


  • matilda  (05.01.17 12:17:00) 
bu danışıklı dövüş. aynısını yapan erkek de vardır eminim.

bir de gerçek niyetini kibarca belli etmene rağmen bunu bile tam olarak red olarak algılayamayanlar var.
kadın da erkek de olsan akıllı olmak gerek.
  • cabiday  (05.01.17 12:25:38) 
birincisi, kimse bu suçlayıcı sorulara "evet ben böyleyim" demez. sorsan, onların da kendilerine göre argümanları vardır.

ikinci olarak, anlamadığımız şey, böyle konularda kadın/erkek ayrımı yapılmaması gerektiği. bunları yapan erkek de azımsanamayacak kadar fazla.

olay cinsiyet meselesi değil, tamamen kişinin karakteriyle alakalı.

üçüncü, ben böyle tipleri yanımda arkadaş olarak tutmuyorum, siz de tutmayın, sonrasında üzülmeyin.

soruya cevap: evet kötü niyetli olmayan, sömürmeyen vs kadınlar da mevcut.
  • peggy  (05.01.17 12:41:28) 
Sorulara cevap:

-Değilim.
-Hoşlanmadığım erkekleri neden yanımda tutmak isteyeyim. Bir şekilde "Benden sana yâr olmaz" düşüncesini hal ve hareketlerle belli ediyorum.
-Hoşlanmadığın insandan gelen ilgi sana hiçbir şey kazandırmaz.
-Kendi arkadaş çevremde bu şekilde genelleme yapılan hiçkimse yok. Zaten olan bize oluyor. Leş karakterli kızlardan tekmeyi yiyen bir enkazı devralanlar bilir ne demek istediğimi.

Önemli Not: Ona yazan hatunları yedekte tutan pekçok erkek biliyorum. Muhabbetini kesmeyip, kendince akıl oyunları oynayan insanlar var. Bence zaten kadınların adı çıkmış bir kere. Bu bahsettiğin olayı erkekler daha çok yapıyor bana kalırsa.
  • chitosan  (05.01.17 12:46:45) 
7 yıllık bi sevgilim vardı ben ona taktik kasmadım ama o 7 yıl boyunca sindirmek için taktik kasmış bi kere ağzından kaçırdı bitti zaten

Ben farklı şeyler istediğimizi anladığım erkekler görüşmeyi anında kesiyorum. Kesin taktik diye düşünen olmuştur ama bunu erkekler de çok yapıyor. Taktikçilerin bir numarası babamdır mesela kendisi sayesinde manipülasyona dair çok şey öğrendim ama karşımdaki insanı ilmik ilmik işlemeye üşenirim gidip hazırını bulmak daha iyi
  • jazzabel  (05.01.17 12:50:55) 
bel bilmem beyim bilir.


  • yue  (05.01.17 12:54:40) 
-Gerçekten ilgi manyağı mısınız ?
Evet.

-Gerçekten hoşlanmadığınız erkekleri bile sırf ilgi gösteriyorlar diye yedekte mi tutuyorsunuz ?
Evet.

-Bu ilgi size ne kazandırıyor ?
Çok şey.

-Bu "ilgilerini sömürdüğünüz erkeklerin bir kalbi var, duyguları var. Yazık değil mi onlara ?
Değil.

Bi bitmediniz gerçekten. genellemelere doymayın e mi? yanlış insanları seçme konusunda ısrarcı iseniz dönüp kendinize bi bakın, bende mi bi problem var diye.
  • elorelia  (05.01.17 13:06:01) 
@elorelia +1111111

Erkeklerin çok büyük çoğunluğu bundan bin beter işler çeviriyor. Mesela erkeklerin bakire kadınla evlenebilme ihtimalleri, kadınların bakir erkekle evlenebilme ihtimalinden pek çok kez yüksek. Buradan pay biçilsin.

Kadınlar ilgi manyağıysa erkekler de seks manyağıdır onu napıcaz??
  • yaren  (05.01.17 13:40:49) 
ben sahsen sadece hoslandıgım adamın ilgilisini isterim geri kalan insanların ilgisi sadece beni rahatsız eder. genelleme yapmayalım.


  • kurcalamabozarsin  (06.01.17 01:48:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.