[]

Burçlarda doğum anı neden önemli

Yani rahimden çıkma anı nasıl oluyor da bu kadar büyük bir meseleye dönüşüyor? burçlar hakkında hiçbir şey bilmediğim için öğrenmek istiyorum. sözlükte de burçların daha kompleks etkileri filan konuşuluyor şu an. bense en temelinden öğrenmek istiyorum.

marsın etkisinden filan bahsediliyor mesela. biz anne karnındayken etkilemiyor da doğduğumuz anda mı etkilemeye başlıyor mars?

lütfen birileri ilkokul çocuğuna matematik anlatır gibi anlatabilir mi?

doğum anını diğer anlardan farklı kılan nedir tam olarak?

 
burç yok astroloji yalan.


  • ghilleinthemist  (04.01.17 22:08:32) 
konu hakkında uzman görüşüm yok, o yüzden bir şey söyleyemiyorum. ama bu hesap twitter.com bu konuda eğitimli biri, ona danışabilirsin. Cevap aldığında bana da iletirsen sevinirim.


  • fragile lady  (04.01.17 22:31:37) 
bir ozelligi yok, bilimsel dayanagi sifir. inanc yani.


  • robokot  (04.01.17 22:43:48) 
Astrolojinin gerçek olup olmadığı konusunda bir yorumum, görüşüm yok. Daha önce araştırmıştım, o doğrultuda yazdım aşağıdakileri.
Popüler medya-basında anlatılan bilgiler astrolojinin çok fazlasıyla çarpıtılmış bir şeklidir. Astrolojiyle ilişkilendirilen "yukarıdaki neyse aşağıdaki odur (ve tersi)" diye bir söz vardır. Burada evrendeki döngüsel şeyler kastedilir. Yani birçok şey döngüsel bir çizgide ilerler ve tekrarlanır. Dolayısıyla bu döngüsel şeyler arasında bağlantı ya da paralellik olabileceği iddia edilebilir. Astroloji insan hayatındaki döngüselliği (doğum-ölüm) gezegen hareketleriyle ilişkilendirir. Burada marstan bir takım gizemli ışınlar gelip insanın hayatını belirlediğini değil, sadece döngüler arasındaki paralelliği kastediyorum.

Doğum anında (ya da herhangi bir anda) gezegenlerin her birinin konumundan oluşan görünüme doğum haritası deniyor. Gezegenlerin her biri farklı hızla döndüğü için herhangi bir andaki birbirlerine göre konumları (bildiğim kadarıyla) benzersizdir. O yüzden herhangi bir anın haritası ya da gökyüzü görünümü tamamen o ana özgüdür. Bu haritaya da zaten astronomi verilerinden ulaşılıyor.
Başka sorunuz varsa mesaj atın, yalnız başta dediğim gibi ben astrolojinin ne savunucusuyum ne de düşmanı.
  • mikro patlama  (04.01.17 22:51:21 ~ 22:53:52) 
yildizname vardir.

dogum ani neden onemli ?

gezegenlerin o anki konum, çekim gücü vs. ona göre sizdeki elementlerin de değişimi, ruh hali vs. detaylanıyor. Nuray Sayar'ı takip edin.
  • evimin paspasi  (04.01.17 23:01:25) 
gezegenlerin doğum anındayken bebeğe uyguladığı çekim gücü karakteri etkiliyorsa, o an doğumhanede bulunan doktor ve ebelerin konumu da aynı şekilde etkilerdi.

bomboş, aslı astarı olmayan konular bunlar. kafanı daha yararlı bir konuya yormanı tavsiye ederim.
  • zgrydn  (04.01.17 23:19:35 ~ 23:20:21) 
Yalan dolan. Barnum effect deniyor o özelliklerin tutmasına.


  • jazzabel  (04.01.17 23:42:25) 
doğum anında marsın sana olan kütleçekim etkisinin odada dolaaşan sivrisinekten daha az olduğunu biliyor musun?

herhangi bir dayanağı yok, tamamen yalan dolan. elementleri etkilediği falan da yalan. tamamen fasa fiso.

soru haklı, kütleçekim seni anne karnında etkilemiyor da, doğduğun an niye etkiliyor? hiçbir mantıklı sebebi yok elbette. burç meselesi kahve falından farklı değil, tamamen safsata.

not: lazımsa fizikçiyim.
  • babilbaligi  (05.01.17 09:26:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.