[]

devlet bahçeli'nin davranışlarının sebebi?

stepne vesaire bunları geçelim, cidden merak ediyorum. bir kaç ay öncesine kadar rte'ye, başkanlığa, cumhurbaşkanlığı sistemine falan kin kusan adam birden neden 180 derece döndü? salt politikacı olmakla açıklanamaz diye düşünüyorum?




 
akp ile birleşecekler işte. ne vaadettiler bilmiyoruz ama çıkarları var mhp'nin.

Edit: altlardaki yoruma bakacak olursak mhp değil bahçeli demek daha doğru olur, evet.
  • dedimmidemedimmi  (04.01.17 14:13:29 ~ 14:38:09) 
akp'ye ters köşe yapacak. 330'u bulamayacaklar.


  • humat  (04.01.17 14:19:50) 
Yem gibi düşünüyorum bu yaptıklarını. Sayı ihtiyacı olacaktır bazi oylamalarda akp nin onlara karşı koz olarak kullanacak mv sayılarını... Örneğin hdp ye olan operasyonlar bence mhp istediği icin yapıldı...


  • tociess  (04.01.17 14:24:25) 
@humat ben de öyle umuyordum bir ara ama hiç sanmıyorum. bu tarz hayallerim artık yok maalesef.

dedimmidemedimmi +1

mhp'nin çıkarları olduğu için akp'ye yanaştı. muhtemelen de açılım sürecini bitirdiği için bir sempati de duymaya başladılar.
  • himmet dayi  (04.01.17 14:31:07) 
mhp iktidarda olmasa da politikaları iktidarda. ayrıca rte, bahçeli'nin mhp başında kalmasını sağladı (akşener olayı). şu anki pozisyonu bunun karşılığı olabilir.


  • zgrydn  (04.01.17 14:31:15) 
Bunu anlamak için MHP'deki seçim sürecini anlamak gerekir. Bahçeli MHP'de popüler bir isim değil. Olağanüstü kurultay ve seçim ile birlikte partiden ayrılması kesin idi. Bunu engellemek için Erdoğan ile anlaştı. Yani ortada MHP'nin bir çıkarı yok, Bahçelinin koltuk sevdası var. Erdoğan yargı aracılığıyla MHP'deki seçimi engelledi, Bahçeli de ona destek oluyor. Mesele bundan ibaret.


  • niyeti bozuk http nesnesi  (04.01.17 14:32:51) 
welcome to politics.

salt politikacı olmakla ilgili bir şey bence. politikacının dün ne dediği önemli değildir. bugün kendisine neyin yarar sağladığı önemlidir. bugün bu görüşü savunmak fayda sağlıyorsa onu savunur.

ben de politikacı olsam aynını yaparım.
  • levpontryagin  (04.01.17 15:02:10) 
levpontryagin +1

siyasetçi olmak bunu gerektirir. bu siyasetçilere fazla anlam yüklüyoruz, fazla hayatımızın içerisine alıyoruz, halbuki çok büyük bir çoğunluğu tamamen kendi çıkarını düşünen bencil tipler. bu sadece ülkemizde değil, her yerde böyle. hakikaten milletvekili olan siyasetçilerin ise bir zaman sonra bırakıp akademiye geri döndüğü görüldü zaten. misal, aykan erdemir. aykan erdemir gibi kaç tane milletvekili var şu an mecliste? bu leş ortamda barınabilecek biri miydi o adam? dayanamadı herhalde ki döndü. dolayısıyla salt politikacı olmakla açıklanabilir bence.
  • philus  (04.01.17 15:39:43) 
parti başkanlığını kaybetmemek için herşeyi yaptı ama kaybedecekti. partinin başında kalmak için hükümete yanaştı. böylece akşener ve diğer adaylar güçlerini kaybetti.

+ siyasetçilere fazla anlam yükleniyor.
  • dafuq  (04.01.17 15:50:29) 
Gizli ajanda. Normal zamanlarda seçmenin suyuna gider, gazlar. Tüm kritik zamanlarda gizli ajandasına geri döner. Bilin bakalım bu gizli ajandada sizin halk olarak çıkarınız ya da söz hakkınız var mı?

Ayrıca bu adamın akpye ters köşe yapmasını hala bekleyenler var ki onların acizliğine çok gülerim.
  • osssy  (04.01.17 18:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.