[]

Sizce de bu arkadaşta bir tuhaflık var mı?

Bu sene yeni bir bölüme başladım. Sınıftakilerin hemen hepsi benden en az 3-4 yaş küçük. Neyse, iki kızla da okul içinde yakın arkadaş gibi olduk. Yani derslere filan beraber girip çıkıyoruz, boş vaktimizi birlikte değerlendiriyoruz.

Bu kızlardan biri nerdeyse vizelerden sonraki hemen hemen hicbir derse özel nedenlerinden dolayı gelmedi. Ben de hiç düşünmeden notlarımı gönderiyorum, sonuçta hoca herkes için yazıyor onları. İngilizce vs gibi derslerde de baya yardımcı oldum. Bir de bizim okulda çan sistemi varmış. Bunu öğrendiğimizden beri kıza bir haller oldu.

Bizden notu alıyor, kendi not göndereceği zaman tuhaf davraniyor. Her sınav öncesi 'hiç çalışamadım' diyor. Sinav çıkışı da 'çok düşük alacağım' deyip duruyor. Notlar açıklanıyor, gayet iyi almis. Bir dersten hoca çalışma soruları yüklemiş, 3 kişilik whatsapp grubu kurulmuştu, orda herkes yapabildiğini atıyor. Ben yapamıyorum diyor. Okulda son 10 dakika kala geldiginde bütün sorular yapılmış oluyor.

Bunun gibi birkaç şey diğer arkadaşımın dikkatini çekmiş. 'Sence de tuhaf değil mi?' dedi. Bana da biraz tuhaf geldi ama belki de anormal bir şey yoktur.

Sizce de kız tuhaf mi? Yoksa biz mi abartıyoruz? Sınıfta anlaştığım birkaç kişiden biri olduğu için bir şey de demek istemedim ama bilemiyorum.

 
çan sisteminde not yollanmaz abi kimseye, yanlış yapıyonuz. ders başka arkadaşlık başka. kız bariz oynuyor


  • masa penisi  (04.01.17 12:28:16 ~ 12:28:27) 
abartmıyorsun her bölümde olur böyle bir tip. hırsından yapıyor uzak dur bu tiplerden uğraşmaya, düşünmeye bile değmez. bu karakterlerin her özelliği mevcutmuş sizin kızda allah sabır versin size.


  • eja  (04.01.17 12:29:48) 
Abartmıyorsunuz, böyle hırslı insanlara sinir oluyorum. Bizim sınıfta da vardı aynısından, kız çıkmış soruları bulmuştu, biz de kibarca istemiştik biz de alabilir miyiz diye, utanmadan veririm ama sınavdan sonra demişti. Sonuç; arkadaşım yok yalnız kalmayayım diye mezuniyet törenine bile katılmadı.


  • elikası  (04.01.17 12:35:36) 
Şark kurnazı işte.Alisverisi kesin.


  • basubadelmevt  (04.01.17 12:38:30) 
benim de tanıdığım biri vardı bu bölümde. en nefret ettiğim insan tipi. çift anadalda önümü kesmek için bariz yalan söylemişti bana bir konuda. aklımı çelmişti bilerek.


  • burya  (04.01.17 12:43:52) 
herşey ortada. yollama not filan. çan olması önemli değil. ama karşılıklı olmalı.


  • elorelia  (04.01.17 12:53:49) 
her okulda var böyle insanlar. çan olmasa dahi bunları yapan insanlar var. tuhaf değil. hırslı bencil pislik bir insanın teki.


  • belkider  (04.01.17 13:06:37) 
iyi arkadaşın olur sabaha kadar ders anlatırsın, not verirsin problem değil, ama daha yeni tanışıyorsunuz zaten böyle böyle ideal arkadaş grubunu oluşturacaksınız:) gruptan çıkarmamak için bir sebep yok.
ayrıca bence sen de anlamışsın ki kızın başka davranışlarını da yazmışsın, öyle olmasa bunlara dikkat etmezdin, bi gariplik mi var diye sorman garip geldi bana:)

  • pamuk helvalar cebe  (04.01.17 13:25:45) 
manipülatif ve içten pazarlıklı biriymiş.

ben böyle insanlardan iğrendiğim için uzak duruyorum.
  • hayirsiz  (04.01.17 13:35:08 ~ 13:36:29) 
derhal alışverişi kesin +1
böyle karaktersizlere yardım ve yataklık yapmamak lazım.

  • cekilmis gayfe  (04.01.17 13:43:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.