[]

evlilik ve hayat

evlilik konusnda ne dusunuyorsunuz ?

bir yastan sonra evlenmek gerekmiyor mu ?

yaslaninca ne olucak ?

kac yasinda kendinizi evlenmis olarak goruyorsunz ?

 
acikcasi bana evlilik cok ilgi cekici geliyor.

24 yasindayim, hala ogrenciyim, part time calistigim yerden baska gelirim yok ama hayatimin kadinini bulsam yarin dusunmem evlilik teklifi ederim..

gercekten sevdigin biriyle butun anilarini, mutluluklarini, acilarini, uzuntulerini omur boyu paylasma fikri bana cok hos geliyor.
  • wagner love  (04.01.17 12:23:25) 
evliliğin güzel ve kısmen de gerekli olduğunu düşünüyorum.

kadınların 30-35 arası evlenmesi, erkeklerin de 35-40 arası evlenmesi gerekiyor bence.
kadın daha genç de olabilir, ama erkeklerin 35'ten sonra olgunlaştığına inanıyorum.

kaç yaşında ne yaparım bilmem.
o konuda hiçbir fikrim yok.
iki yıl biriyle çıkar evlenmezsin, ayrıldıktan sonra altı ay çıktığın adamla evlenirsin.
belli olmaz.

en önemlisi, gerekli olduğu için ya da "evlenmek lazım" diye değil, gerçekten akşam eve geldiğinde o kişiyi görmek istediğin için evlenmeyi istemek.
evlenmiş olmak için evlenmek eskiden yürüyordu, ama bu devirde kimseye hayır getirmez.

31, k.
  • blatta hiberna  (04.01.17 12:27:22 ~ 12:28:45) 
Evlenenlerin, yaşlandığı zaman yalnız kalmayacağını düşünmesi gerçekten sığ bi yaklaşım olur. Ayrıca sadakatin s'sinin kalmadığı bi dönemde evlilik nedir?


  • mandalina kokusu  (04.01.17 12:32:51) 
asla istememci insandım, 30dan sonra gerçekten değişmek olgunlaşmak falan goygoylarının birebir örneğiyim. bünye sistem düzen istiyor, farklılık malesef ki toplum içinde dışlanmana sebeb oluyor, zaten anane ve adetlerimiz yüzünden baskı görüyorsun, kafa yapın eninde sonunda değişiyor, birde içgudusel olarak çocuk istiyorsun çocuklardan nefret etsende beyin ve o içgüdü çarpışıyor 30 yaş bunalımı bu işte. bu yüzden bir yaştan sonra evlenmek gerekiyor evet.


  • eja  (04.01.17 12:34:22) 
Evliligi gerekli görmüyorum. Yasım 33. Herkes evlenmek zorunda degil.yüzde 99 evlenmek istemiyorum.


  • basubadelmevt  (04.01.17 12:36:08) 
28 yaşında evlendim. bizim ailede genelde evlilik yaşı çok yüksektir. ben erken evlenmiş sayılıyorum (Erkeğim) evlilikle ilgili düşüncelerim 50-50 şeklinde. çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu ama aynı zamanda çok yorucu bir şey (bana göre)


  • burya  (04.01.17 12:40:25) 
Evlenmiş olmak için evlenilmez. Bu işin yaşı da yok, kimi kendini 22-23 yaşında hazır hisseder kimisi 35 yaşında hala evlenmek istemez. Ömür boyu beraber yaşamak isteyeceğin, gülüp, eğlenebileceğin, kavga da edebileceğin ama en çok konuşabileceğin birisiyle evlenmek bana daha mantıklı geliyor.


  • elikası  (04.01.17 12:42:39) 
27 psikolojik sınırım. şu an 25 yaşındayım, aday adayı da yok.


  • elorelia  (04.01.17 12:54:18) 
yaş değil de kişinin içsel zamanı, bi de insan ve bunların kesişimi.


  • neynep  (04.01.17 12:57:28) 
benim en büyük korkum yalnız kalmak, yalnız ölmek o yüzden kendimden değil etrafımdaki genel bakıştan örnek vereyim.

çok yakın arkadaşım mezun oldu. iyi bir şirkete girdi. araba aldı. yatırımlık bir arsa aldı. evlendi. eşi hamile şu an. yaş 26.
neden evleniyorsun noktasında tek olayı hayatta yapacak bir şey kalmadı, motivasyonum yok idi.
şimdiki hedefi yan taraftan büyüteceği bir şirket kurmak. bu arada arabayı yeniledi, ev bakıyor bir yandan filan. hedef arıyor sürekli yani.

diğer bir dostum aynı sebeplerden ocak sonu nişanlanıyor, yazın düğün var.
  • brakgn  (04.01.17 13:01:10) 
hiç ilgimi çekmiyor. evliliğin gereksiz, overrated ve toplum dayatmasından ibaret olduğunu düşünüyorum. çok sevdiğim biri olursa ve evlenmek isterse neden olmasın. ama psikolojik herhangi bir sınırım yok. yalnız 30 yaşından önce bu evlenme istediğine sıcak bakacağımı düşünmüyorum.


  • shotgunwoman  (04.01.17 18:06:28) 
sağlığın yerindeyse ikisi de güzel.


  • for day to break  (04.01.17 18:11:37) 
- gerekmiyor.

- yaşlanınca bir şey olmayacak. şu an nasıl yaşıyorsak yine öyle yaşayıp gideceğiz.

- kendimi ileride evlenmiş olarak görmüyorum. köpek gibi aşık olmadıktan sonra evlenmem, ki bu da çok ama çok uzak bir ihtimal.
  • köstebek kurabiye  (04.01.17 18:24:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.