[]

film dizi download, torrent mevzuları

rapidhshare'de kaldım ben en son. alldebrid kullandım bir süre. ama takip edebildiğim kadarıyla dosya paylaşım işleri eskide kaldı gibi.
torrent dünyasına giriş yapmaya karar verdim, ama bu dünyaya çok yabancıyım şahsen.
bu mevzulara hakim arkadaşlar adım adım torrent 101 dersi verebilirse harika olur.

-hangi client program kullanılır.
-diziler ve filmler için hangi torrent siteleri kullanılmalı

şeklinde linklerin bulunmasından indirilmesine kadar süreci adım adım anlatabien olursa sevinirim çok

 
qbittorrent kullanıyorum ben. avantajı sırayla indirebiliyor paketleri. (torrent dosyaları paketlere böler ve rastgele indirir bu yüzden indirirken bir şey izleyemezsin). bu da indirirken izleme avantajı veriyor insana. onun dışında bi torrent arama motorundan ne istiyorsanız arayıp yüksek seed'li olanından indireceksiniz. seed demek dosyayı indirmiş ve paylaşan demek leech demek dosyayı hem indiriyor hem paylaşıyor demek.


  • argent dawn  (04.01.17 09:22:32) 
utorrent.com buradan programı indir.

www.isohunt.to buradan film/dizi/vb torrentleri bulabilirsin. dikkat etmen gereken, arama yaptığında yanlarında Sponsored yazanlara tıklamamak. Listeyi de sağda yer alan S'e (Seed) göre sıralarsan en çok kullanıcılı torrentlere ulaşmış olursun. Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada mıknatıs simgesi olur. Ona tıklarsan zaten utorrent otomatik açılır. OK dersin ve inmeye başlar. Standart olarak Kullanıcı Klasörü altında indirilenler klasörüne iner.
  • himmet dayi  (04.01.17 09:49:27 ~ 09:50:22) 
qbittorrent veya utorrent kullanabilirsin. yamulmuyorsam opera'nın da dahili torrent client'ı var.

thepiratebay

isohunt

rarbg

zamunda

extratorrent

pornleech.com jfdgkdfkg

gibi trackerlara da bakınabilirsin. şöyle bir gugıl araması da iş görür:


"best torrent trackers"
  • banagazozalnuri  (04.01.17 09:54:59) 
teşekkürler cevaplar için, çok faydalı oldu


  • citrus  (04.01.17 13:33:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.