[]

elektrikli dis fircasi

kullaniyor musunuz? tavsiye eder misiniz? yararlari zararlari nedir? ve hangi marka modeli tavsiye edersiniz?




 
Ben cok kullanamadım o yüzden tavsiye edemicem. Klasik daha iyi


  • all girls dream  (04.01.17 06:22:40) 
kullandım bir dönem, sıktı sonradan, normal fırçalama daha iyi gibi.


  • ravenudon  (04.01.17 08:38:12) 
Braun bu konuda en iyisi. Burada fırça başlıkları dişlere göre farklılık gösteriyor. Ona göre almalısınız. Fırça konusundaysa sertliklerini sormanız lazım. Her diş için fırça sertliği farklılık gösteriyor.


  • evimin paspasi  (04.01.17 09:10:15) 
Böyle aletlerde yumuşak fırçdan daha sertini kullanma. Orta falan zarar verir. Oral b-braun var zaten en hakim piyasada. Dikkat edeceğin şey bastırınca kendi dursun. Diğer türlü aşınmaya neden olur.

Burda senin ağız ve diş yapını görmeden söylemek zor. Sen normal fırçayı etkili kullanabiliyor musun? Hayırsa neden?evetse boşver zaten o aleti.

O aleti doğru kullanacak mısın o da önemli. Yani tekniği düzgün yapınca pırasa ile de temizlenir diş yüzeyi. Arayüz için de arayüz fırçası ya da ip şart.

Ben bazen onu kullanıyorum. Bazen diğerini. Tavsiye konusu da seni görmeden bir şey diyemem.
  • bir ileti paylastim  (04.01.17 09:24:23) 
braun'un 2-3 modelini denedim. en yumuşak başlıklarla kullandım ama hepsinde de dişlerim sızlamaya başlayınca bıraktım.

diş hekimi bir tanıdık da, faydası olmadığı gibi diş minesine zarar verdiğini söyleyince zorlamadım.
  • lancelot du lac  (04.01.17 10:26:03) 
para tuzağı ürünler listesinde ilk sırada yer alır kendisi.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (04.01.17 10:37:15) 
bende duyuruda sorup baya araştırmıştım, bastırma olayı buyuk sorunmuş yıpratma konusunda, diş dediğin önemli sabahın körunde elimin ayarı olmadığından surekli bastırıp dişlerimi elime almak istemediğimden normal fırça ile devam ediyorum


  • eja  (04.01.17 11:03:20) 
Kullanıyorum, memnunum.
Normal fırça ile bir tutmamak gerekir.

  • teknikekip  (04.01.17 11:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.