[]

yazacagim

evlenmedim sevgili sozlukculer. merak etmeyin.

yazdigim seyler var kisa kisa skecler. kardanadama dalan kadin, reina saldirisinin kralice elizabete baglayan trt yayin muduru veya atiyorum evlilik programlari bunun gibi seylerle ilgili skecler yaziyorum. bunlari cekecek produce edecek bir yer var midir ? veya boyle skecler arayan tv programlari ? gercekten siyasette inanilmaz bir malzeme var. su ohal donemi yuzunden millet cekiniyor ama gercekten yazdiklarimin suc teskil etmemesine ekstra ekstra ozen gosterecegim. basimiz belaya girmeyecek.


 
yazdıkların TV'de kesinlikle ve kesinlikle yer alamayacak. bunu bu kadar net söylüyorum. tv'de skeçlerle yer alabilen son tayfa şahan gökbakar, yavuz seçkin gibi kişilerdi. onlar da yürüdü gitti zaten. belli bi noktaya gelebildiler.

eğer bu konuda çok çok hevesliysen tek doğru mecra youtube. youtube üzerinden hem özgür olabilirsin hem de yeterince özgün olursan yani sevilirsen hızlı bir şekilde yükselebilirsin.

şöyle bir örnek vereceğim. sıfır bir adana www.youtube.com

ben bu diziye yeni denk geldim. izlenme oranları yüksek, amatörce değil yani ellerinden geldiğince işi iyi kotarıyorlar. mesela bu dizi tv'de yayınlanabilir miydi? kabul edilmesi, oyuncular, küfürler vs. zordu. ama youtube üzerinde kendi mecralarını oluşturmuşlar ve yürüyorlar...
  • tavish11  (04.01.17 01:34:44 ~ 01:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.