[]

MacFİT

İzmir Mavişehirdeki yerine üye oldum bugün akşam gideceğim ama bir sorum var.

Şimdi buraya gittiğimde bana uygun bir program verilecek mi ? Yoksa direk kendim kafama göre mi başlayacağım ?

Adamların telefonu olmadığından arayıp soramıyorum

 
Ben de Ankara'dakine gidiyorum, fikir vermesi açısından anlatayım, herhalde benzeşiyordur sizin oradakiyle.

Gittim kendi kendime salona, kimse ilgilenmedi. Eğitmenlerden birini çevirdim, dedim böyle böyle ben yeniyim biraz yönlendirin beni. Kadın işte beni gezdirdi salonda, aletleri ve nasıl kullanılacaklarını gösterdi. Program yapmıyorlarmış. Onun yerine bir tane app hazırlamışlar. Telefonuna indiriyorsun şifrenle, orada işte ne için çalışmak istediğini seçiyorsun (sıkılaşma mı, kilo verme mi vs.). Seçtikten sonra levellar çıkıyor, hangi leveldaysan onu seçiyorsun (başlangıç, orta, ileri vs). Levelların içerisinde günlük çalışma programları var. İşte her birinde bugün şu kadar kardiyo, şu kadar şu aletle çalışma, bu kadar bununla çalışma falan yazıyor. O gün onu uyguluyorsun, sonraki gittiğinde başka birini seçip uyguluyorsun. Başlangıcı tamamladıktan sonra orta seviyeye geçiyorsun... Ama birebir eğitmenler seninle ilgilenip program çıkarmıyor. Onun için saatlik tutabiliyormuşuz eğitmenleri. Bizim burda saati 100 tl imiş.
  • buff  (03.01.17 16:53:55) 
@buff Bilgilendirme için teşekkürler.. programın ismi neydi ?


  • ondkz  (03.01.17 16:55:59) 
Rica ederim.
Programın adı macfit, çok yaratıcı değil mi? :)

  • buff  (03.01.17 16:58:44) 
ben balçova migrostakine gitmiştim sanırım 2 sene önce orda program çıkarmışlardı ve ekstra bi ücret de ödememiştim, 1 gün kardiyo 1 gün güç antrenmanı şeklindeydi kardiyo 50 dakika sürüyordu güçte de işte normal aletlerde hareketler vardı ve hangi aletler olduğunu yazmışlardı bi karta


  • nundu  (03.01.17 17:02:06) 
hahaha :)) Evet şimdi indirdim güzel içerikler var yalnız ;) @buff


  • ondkz  (03.01.17 17:03:12) 
Fena değil gibi evet, videolar çalışma programları, grup dersleri falan da var. Ama ben yine de işi bilen bir arkadaşımla birlikte gidiyorum, onun yönlendirmesi ile çalışıyorum. Tam bir şark kurnazıyım. Programı kullanmadım daha hiç.

Hayırlı olsun :)
  • buff  (03.01.17 17:06:06 ~ 17:09:23) 
valla onlar şark kurnazıymış asıl. ufak mahalle arası bir yere gidiyorum. hocalar hep program vermişti. böyle büyük yerlerde ondan bile para alıyorlar sanırım. saati 100 lira da az değilmiş.


  • black mamba  (03.01.17 18:28:32) 
App'i bosverin hocalarla birebir temas kurup prog. yazdirin. Once olcum yapilmasi lazim ama onun icin ac ve 24 saattir cay kahve icmiyor olmaniz lazim.


  • mor oje  (03.01.17 21:31:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.