[]

İkametgah değişikliği hk.

Eylülde üniversiteden dolayı yeni bir şehre taşındım ama ikametgâh adresimi değiştirmemiştim. Değiştirmek için yasal süre 20 gün diye okudum bir yerde. Şimdi buraya ikametgahimi aldırmak için nüfus müdürlüğüne gitsem herhangi bir para cezası falan verirler mi 3 ay geçtiği için, bir sıkıntı yaşar mıyım?




 
yeni taşındım dersin.


  • lancelot du lac  (03.01.17 16:36:00 ~ 16:36:07) 
hic gerek yok degistirmene


  • kaiserr76  (03.01.17 17:06:26) 
Değiştir değiştir. Benzer bir soruyu ben de sormuştum bir süre önce:

www.eksiduyuru.com

Ben gittim. İşlemi yapan arkadaş sormadı bile ne zaman taşındın diye. Tek sıkıntı çıkabilecek durum yeni adresinde başka biri yaşıyor gibi görünüyorsa yanında fatura falan götürüyorsun. En son aya ait faturayla gidersen 20 günü geçmemiş gibi işlem yapar. Zaten adresinde biri yoksa bir tek kimliği alıp işlemi hallediyor. Ceza meza yok.
  • himmet dayi  (03.01.17 17:40:05) 
beyana dayalı o ceza.


  • argent dawn  (03.01.17 18:06:57) 
eski adresine birisi taşınıp da seni o adresten düşürürse yasal süre başlıyor ama senin ikametin ailenin yanındadır büyük ihtimalle o yüzden sen sıkıntı yaşamazsın. dedikleri gibi değiştirmesen de olur.

bu arada ikametini direk aldırmak yerine 2. adres olarak eklet. seçim falan olduğunda 2 adresten hangisinde olacaksan oradan işlem yapabilirsin mesela.
  • nrmnm  (03.01.17 21:23:38 ~ 22:12:19) 
ceza vermezler hocam rahat ol. yukarıdaki arkadaşlar da anlatmış zaten. sıkıntı yok ben taşındıktan 2 yıl sonra gittim nüfusa, bi fatura verdim aldılar kaydı. hepsi bu.


  • iwfx  (03.01.17 21:50:21) 
degistirmen icin cok muhim bir sebep yoksa hic kasma.


  • varg  (03.01.17 21:51:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.