[]

çamaşır makinası üzerine kurutma makinası aparatı

siz nereden aldınız nereyi tavsiye edersiniz?
çamaşır makinası arçelik kurutma makinası bosch.
bu aparatı aldığımız yer eve takmaya geliyor mu öyle bir hizmet var mı?

teşekkürler

 
böyle bir aparata gerek yok. şöyle anlatayım aynı firmanın iki farklı modelini aldım. (aeg-electrolux) makinelerin kurulumuna gelen servis iki model var bu aparatlardan, biri tepsili biri bilmemne diye iteledi. Allah tan ucuz olanı sipariş verdim. 1 ay sonra aparatı getirdiler, herhangi bir yerde 5 liraya alacağın demir parçasını sana iteliyorlar. taşındım şu an makineler üst üste duruyor ve ben demirleri takmadım canavar gibi çalışıyor.

bir de muhtemelen düşerse garanti dışı kalıyor dersen ben de sana şöyle diyeyim, alttaki ürün başka bir firmanın ise zaten garanti dışı diyorlarmış :)

uzun oldu kusura bakma, kısacası "alma, gerek yok" olacaktı.
  • pisekar v2  (03.01.17 14:54:57) 
@pisekar takmaya gerek yok demissin ve dusmesi durumda sadece garanti durumunu dikkate almissin. makinalar yuksek devirde calistigi durumda birinin ustune dusme ihtimali var. Ozellikle cocuklar makina calisirken seyretmeyi seviyorlar.


  • emrahday  (03.01.17 15:50:57) 
Alttaki ve üstteki makinenin markası aynıysa aparatı montaja gelen servisten temin ediyorsun. Alttaki makine farklıysa aparat için servise biraz dil dökmen gerekiyor. Arıza durumunda başları ağrımasın diye takmak istemiyorlar.


  • zombi  (03.01.17 17:12:25) 
tam ters durum için (çamaşır makinası bosch, kurutma arçelik) arçelik'in aparatını servisten alıp servise taktırdık. herhangi bir sorun yok.


  • babilbaligi  (03.01.17 23:37:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.