[]

Bu haftasonu İstanbul-Ankara otoyolu nasıl olur ?

Selamlar,

Cuma günü akşam istanbul'dan ankara'ya
Cumartesi öğlen Ankara'dan eskişehir'e gece tekrar ankaraya
Pazar öğleden sonra da İstanbul'a döneceğim

Araç kiralık olacak ve kış lastiği yok maalesef. Sorun yaşar mıyım ?

 
eksisozluk.com boyle bir sey var ama...


  • robokot  (03.01.17 12:28:18) 
tem'de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama o kadar uzun yol için fazla riskli olur. imkanın varsa kış lastiği takılı olan bir araç kirala.


  • zgrydn  (03.01.17 12:36:50) 
tekrar böyle yoğun kar yaşamadığı sürede sorun yasamazsın su an acık.


  • sizofren06  (03.01.17 12:43:41) 
kar yağsın yağmasın, o soğukta kış lastiği olmadan çok büyük sorun yaşarsın. yağış miktarı belirsiz olsa da hafta sonu türkiye'nin donacağı neredeyse kesin. ılıkçı mgm bile cuma günü istanbul için en yüksek sıcaklığı -1 derece vermiş. o havada kış lastiksiz yola çıkılmaz. bolusu, ankarası, eskişehiri daha bile beter olabilir. girme öyle bir riske. akıl kârı değil yani bu havada o işe girişmek.


  • der meister  (03.01.17 12:51:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.