[]

20 yaşından 35 yaşına kadar

Sevgilisi olmamış. Sevgili sorumluluğu almak istemeyen, kimseyi sevemediğini düşünen ve sadece arada sırada yani 3-4 ayda bir flörtlerle ( yatak based) ömrünü geçiren bir hatun hakkında ne düşünürsünüz? Ortalama üstü güzellikte, kariyeri filan da baya iyi. Ne düşünürsünüz derken çok garip bir şey anlamında söylemedim.Onun tercihidir bize ne mi dersiniz yoksa neden böyle oldugunu arastırır mısnız? Size çok mu enteresan gelir bu durum?




 
Onun tercihidir banane derim. Bazı insanlar yalnızlıktan hoşlanır, bağ kurmayı sevmezler, bazılarına bağ kurabilecekleri insanlar denk gelmez, bazıları birisine bağlanmadan bir hafta bile geçiremez.

Bu arkadaş da onlardan birisi işte, araştıracak bir gizem ya da çözülmesi gereken bir problem göremiyorum.
  • md11  (03.01.17 04:36:13) 
her insan aynı olmak zorunda değil. bana ne kendi kararı der geçerim.


  • sta  (03.01.17 06:04:16) 
kendi tercihi


  • pgup  (03.01.17 08:53:33) 
kendi tercihi; uzun vadeli bir ilişki düşünmem


  • superb  (03.01.17 09:02:38) 
Sorunlu gibi ruhsal olarak


  • hasmetizm 2046  (03.01.17 09:48:06) 
Herkes ilişki kurmaktan, sevgili moduna girmekten hoşlanmak zorunda değil. Hemen hasta ruhlu ya da sorunlu yaftası yapıştırmaya gerek yok. Herkes birilerine bağlanıp, fedakarlık yapmak için can atmıyor. Kendiniz gibi olmayan insanlar gördüğünüzde hemen onu yargılıyorsunız. Yav onu da öyle kabul edin işte. Farklılıklara açık olun biraz.

@basubadelmevt sorunlu diyenlere sorunlu demedim ki ben.
  • köstebek kurabiye  (03.01.17 10:16:37 ~ 10:56:38) 
@kostebek kurabiye

Ben kabul ettim de genel olarak ne düşünülüo merak ettim. Sorunlu diyenler neden sorunlu sizce?
  • basubadelmevt  (03.01.17 10:18:59) 
s2.quickmeme.com

yorar bir süre sonra, bir ilişkide sana değer verilmediğini anlarsan gitgide sen de soğursun.
  • Apocalypse  (03.01.17 10:22:45 ~ 10:35:00) 
Kendi tercihi vs vs vs böyle bağlanamayan insanların geçmişten gelen problemleri olduğu da bir gerçek. 2 yaşına kadar kendisine bakan insanla nasıl bir bağ kurmuşsa ileride de benzer bağlar kuruluyor. Bu tarz şeyler kimsenin tercihi değil küçüklükten temelleri atılıyor. Araştırmak isterseniz John Bowlby bağlanma kuramına bakabilirsiniz.


  • jazzabel  (03.01.17 14:13:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.