[]

Eczacılık bölümü öldü mü ?

yokatlas.yok.gov.tr
Şurada kaçla giriliyor diye baktım artık 30 binlere falan düşmüş.Bizim zamanımızda ölüsü 15 bin falandı .Ne oldu bu mesleğe ?



 
Ölmez o bölüm.
Başka bi ayrıntı olmalı kaçırdığın.

  • _goddard_  (03.01.17 01:36:17) 
senin zamanın?
kapasiteler arttı, okullar arttı, diğer bölümlerin kapasiteleri arttı yani her şey değişti.

  • tosunpasa  (03.01.17 01:37:25) 
Bana kalırsa eczane eczacılığı öldü. Mesleğin içinden biri olarak diyorum bunu. Artık büyük şehirlerde iyi bir yer bulabilmek, eczane açabilmek çok çok zor. Bir sürü saçma sapan yere eczacılık fakültesi açıldı artık. Her yıl binlerce mezun veriliyor. Ben lisedeyken hatırlıyorum İstanbul ve Ankara dışında çok az fakülte vardı. Onlar da Ege, Anadolu gibi iyi yerlerdi yine. Şimdi Ağrı'da bile fakülte var. İstanbul'daki ve Kıbrıs'taki özel üniversitelere bizim hocalar gidiyordu. Oralar böyleyse kim bilir Ağrı'da, Erzincan'da falan eğitim nasıldır.


  • ms brownstone  (03.01.17 02:08:52) 
Saçma bir bölüm. Çalışan beyinlere kullanmayacakları bilgiler verip %99unu zengin esnaf yapıyorsun. Okunur yine de.


  • glamdr1ng  (03.01.17 02:19:35) 
ölmedi.
ama para kazanan mezun yüzdesi azaldı.

  • cedex  (03.01.17 09:01:41) 
öldü.

yakında 50 binin altına da düşer. tek müşterili bakkal gibisin, en büyük müşterin devlet ve ödeme yapmadığı zaman açıktasın. eczane açmak hariç pek iş alanı yok, olanlar da vasat.

genel olarak da en iyi üniversite ile en kötüsünden mezun olan arasında fark yok. o yüzden puanı yüksek olan kimse istemiyor.
  • babilbaligi  (03.01.17 11:14:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.