[]

mutsuzken etrafımdaki herkesi kırıyorum

mutsuzken etrafımdaki herkesi çok fazla kırıyorum. üzüyorum. bağırıyorum, çağırıyorum. aptalca şeyler söylüyorum. sanki mutsuzluğumun sebebi onlarmış gibi; bilinçsizce kırıcı konuşuyorum. sonra deli gibi pişman oluyorum. nasıl düzeltilebilir bu? ne yapılabilir?




 
şuursuzlaşmamak en önemlisi. bence sinirin arkasına sığınıp sayıp sövmek seni rahatlatıyor. onun için bunu düzeltmek için çaba göstermeyeceksin


  • cekilmis gayfe  (02.01.17 19:42:31) 
@cekilmis gayfe ama düzeltmem gerek. düzeltmek istiyorum. dün gece cok sevdiğim birini ağlattım bu yüzden. korkunç hissediyorum bundan dolayı.


  • rahip janick  (02.01.17 19:44:48) 
şuursuzlaşmayacaksın o zaman çok basit. abuk subuk her şeye sinirlenmeyeceksin. 0-12 yaş grubundaysan ayrı :)


  • cekilmis gayfe  (02.01.17 19:46:39) 
Kimseyle iletisime gecmemeye calisiyorum mumkun oldugunca.
Yoksa ben de kiriyorum insanlari.

  • kuehles blondes  (02.01.17 20:01:55) 
cevrendeki insanlari bir bir kaybedince anlarsin. kimse kimseye katlanmak zorunda degil ve sen de dunyanin merkezinde olmadigina gore elbet sana katlananlar bir gun senden vazgecer. her mutsuz olan cevresine saldirsaydi nasil bir dunya olurdu hayal et, sen de istisna degilsin.


  • emrahday  (02.01.17 20:04:35) 
ben de senin gibiyim. özellikle ailemi kırdığım için köpek gibi pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyor işte. senin de pek elinde değil işte. o anki gerginlik, sinir stres hepsi bunun tetikleyicisi. eğer kırdığın kişi sebebini anlayabliyorsa zaten çok kırılmayacaktır. yine de tabi kendine hakim olmaya çalış. sinirlensen bile derin nefes al öyle konuş. ya da direkt şu an konuşmayalım, konuşursam kırıcı olabilirim. sakinleşince gel de. gayet normal şeyler bunlar. ;)


  • theguardianofthecemetery  (02.01.17 20:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.