[]

İlişkide çifte standart hissiyatı?

Merhaba,

İlişkinizde taraflar arasında çifte standart olduğunu hissetiğiniz oluyor mu? Olur mu böyle şeyler arara herkesde? Yoksa sizde oldu olası hep eşit miydi her şey?

Bir zamanlar bana kızdığı,özellikle kıskandığı ve dolayısıyla terör estirdiği şeyleri bir kaç ay sonra hayatımızdaki şeyler biraz değişince, benim yaşadığım aynı durumlar onun için oluşunca, sanki biz bu tarz şeyleri benim üzerimden yaşamamışız gibi davranıyor. Resmen aynı durumlar yerler değişmiş.. Hayır, bir iki dile getirince de konu dallanıp budaklanıp bana geliyor :/ sesimi çıkarsam bir türlü çıkarmasam bir türlü..

Açıkcası çok derin büyük sorunlar yaşadığımız da yok ama insan bazen yediremiyor sanki :/

Soru gibi de olmadı da neyse işte beni anlayan vardır kesin..

 
Bence ayrılın.


  • la rana  (02.01.17 19:25:02) 
aa evet sürekli ulan. ben yaparsam kabahat o yaparsa müstehak. bir de şey var, kurallar bana gelince değişirdi. yani eski erkek arkadaşlarıyla sinemaya gidiyordu diyelim benle gitmezdi. sinema örnek olsun diye verildi.


  • cekilmis gayfe  (02.01.17 19:27:56) 
Ben esit oldugunu zannederken esit olmadigi ortaya cikti ama olan olmustu ve sonu hazirladi o olay.

Ama gercekten esit oldugumuz iliskilerim de oldu, cok tatliyiz hatta, iletisim her seyin basi.
  • kuehles blondes  (02.01.17 20:00:14) 
Var var, çok iyi anlayan var hem de. Bende de aynısı oluyor ya, ses çıkarsan bi türlü çıkarmasan bi türü. Ama ben çıkarıyorum. ben yapınca "voooaaa", kendisi yapınca "ben istisnayım ama hayatım" oluyor.

Bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor bu durum, fakat ısrarla bunu ifade etmek lazım. Bir şekilde farkettirmeli. Ama ciddiye binmediği sürece tatlı didişmeler olarak görüyorum bunları.
  • dalgaci mahmut  (02.01.17 20:10:18 ~ 20:32:44) 
Ya insan başına gelmeyince anlamaz ya, o hesap. Eşitsizlik cidden yorar fakat ne tür bir eşitsizlik olduğu da mühim. Misal o kız arkadaşlarıyla kalabiliyor da size müsaade etmiyorsa o iş olmaz. Yapmanız gereken alıp karşınıza nazik bir dille kendinizi ifade etmek olmalı bence. Geçinmeye gönlü varsa anlayacaktır aksi halde gitmez o ilişki. Gelgelelim ufak tefek meselelerde de çok kafa ağrıtmamak gerek, hepimizin görüşleri aynı olacak değil. Bırakın o da sevgilinizin istediği gibi olsun.

Ben de yapıyorum bazen ama ben kıskanç bir insan evladıyım, o da benim aksim, makul biri. Şindi burada aynı tepkileri vermemiz mümkün mü? Değil.

Özetle çok büyük değilse eşitsizlik huysuzluk yapmayın. :)
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (02.01.17 20:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.