[]

İtalya vizesi için mülakata gidiliyor mu?

İdata aracılığıyla başvuru yaptıktan sonra konsolosluk mülakata çağırıyor mu?
(İlk kez schengen alınacak.)
Bonus olarak: En kolay schengen'i hangi ülke veriyor sizce?


 
hayır çağırmıyor. ilk schengeni burdan aldım geçen sene ve çağırmadılar.


  • pide  (02.01.17 12:51:48 ~ 17:36:29) 
hayır, idatadan sonra başka bir yere gitmiyorsunuz.
kolay vize veren yer pek kalmadı ya hepsi inceliyor iyice.
onun dışında bence gideceğiniz ülkeden alın, kolay veren yerden alırsanız cidden gideceğiniz yer almayabilir.
  • interview with the vampire  (02.01.17 12:52:23) 
normalde hayır çağırmıyorlar çok istisnai bir durum olmadıkça seninle iletişime geçmiyorlar.

en kolay şengen veren italya ve yunandı bi ara şu sıralar bilmiyorum.
  • basond  (02.01.17 12:52:48) 
Ben ilk Schengen'imi İtalya'dan almıştım bundan 5 sene kadar önce, ilk Schengen vizem olduğu için çağırmışlardı. Fasulyeden bir görüşme yaptık konsoloslukta 2-3 dakikadan ibaret. Durum değişmediyse uygulama bu şekildeydi.

En kolay/zor meselesi çok sorulur, sözlükte bir başlık vardı şimdi hatırlamıyorum ama red oranı en yüksek olan ülkeler Litvanya, İsveç gibi kuzey ülkeleriyken, en düşük red oranları ise İtalya, Yunanistan gibi Akdeniz/Güney ülkelerindeydi.

Sen yine de ilk gireceğin ülkeden Schengen al, bir iş arkadaşım İtalya'dan vize alıp Romanya'dan giriş yapıyor diye İtalya vize vermemişti bir sonraki seferde.
  • Lethe  (02.01.17 13:57:45) 
ilk schengen için parmak izi vermek üzere kosnolosluğa gidiliyor diye biliyorum ben.


  • awlmi  (02.01.17 17:13:15) 
2014 yılında ilk schengen için idatadan sonra usul gereği konsolosluğa gittim. Adam bir kez baktı yolladı. Eşim amerika'ya daha önceden gittiği için onu çağırmadılar konsolosluğa


  • mr2alp  (02.01.17 21:09:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.