[]

Su Arıtma Cihazı

Arkadaşlar selam.

Musluk suyumuz inanılmaz kireçli. Yemekleri ve çayları filan musluk suyuyla yapıp, içme suyu olarak damacana kullanıyorduk. Ancak son 2 aydır tüm su giderimizi damacana ile yapıyoruz.

Ama aylık damacana su giderimiz 300TL'yi aştı. Manyaklık resmen. Bu gidere bir dur demenin zamanı geldi. Aklıma su arıtma cihazları geldi.

Su arıtma cihazı kullanan, bundan memnun olan, tavsiye edecek olan, sudaki kireçten bizi kurtaracak olan birileri var mıdır?

 
Su Arıtma Cihazlarının sağlıksız olduğunu ve mikrop barındırdığını duydum.


  • teknikekip  (02.01.17 12:08:51) 
2002'den beri kullanıyoruz henüz ölmedik, rainsoft var bizde


  • mirty  (02.01.17 12:12:38) 
bmssuaritma.com

Biz yıllarca bunu kullandık, dışarıdan asla su almazdım evden doldururdum o derece.
Çok güzeldi.
Temizliğini ve bakımı sürekli yaparsanız herhangi bir problem olmuyor.
Ömrü bitti bir süre önce.
Evdekiler şimdi dışarıdan su alıyorlar ben pek sevmiyorum, arıtma cihazı alacak bütçem yok şu an ama kendimi toparlayınca alacağım aynısından.
  • mutekebbir  (02.01.17 12:16:00) 
Biz de 3 aydır kullanıyoruz, gayet memnunuz, damacanalara göre kat be kat daha sağlıklı olduğuna eminim.

Bizimki goldline marka, tavsiye üzerine araştırıp aldık. Fiyatı biraz yüksek ancak memnunuz.
  • peggy  (02.01.17 12:19:40) 
Kim demiş sağlıksız diye yahu su arıtmayı? O nasıl yıkandığı üretildiği belli olmayan damacanalara göre Deniz suyu bile daha sağlıklıdır. Biz yıllardır ihlasın reverse osmosis sistemini kullanıyoruz 1400 TL vermiştik ve iyi ki vermişiz yani, bırakın damacanayı artık. Ayrıca ucuz bi sistem almayın


  • aklimdakisorular  (02.01.17 12:33:28) 
Rainbow ihlasınkini kötülüyor vitaminsiz su içiyonuz diye ihlas da istersiniz gidin test yaptırın diyor. 6 ayda 1 filtrereler değişiyor. Yani ya damacana icecen ya bu ya da su içmeyecen fazla seçenek yok.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (02.01.17 13:22:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.