[]

Turşuya duyulan büyük aşk

ArkadaşIar özellikle kış aylarında inanılmaz derecede turşu yiyiyorum. Öyle böyle degil, markette alıyorum kavonozu elime, kasadan boş kavonozu geciriyorum, eve gidene kadar dayanamıyorum. Bir de bulgura karşı böyle bir durumum var. Her öğün yerim, normal mi bu?




 
hamileysen evet :)


  • cekilmis gayfe  (01.01.17 22:37:31) 
Normal diyecek bir suc ortagimi lazim?o tuzu o vucuttan nasil cikaracaksin birde market tursusu sade kimyasal falan .cevap veriyorum.anormal.


  • duptıs  (01.01.17 22:39:15) 
su soguklarda acili lahana tursusu gibisi yok gercekten. ama marketten alma.


  • alperz  (01.01.17 23:49:02) 
sağlık açısından zararı olabilir, ona bir şey diyemem ama turşuyu çok sevmek ve sürekli yemek istemek kesinlikle normal. turşu über alles


  • der meister  (02.01.17 00:15:21) 
Bulgur b12 eksikliğine işaret ediyor olabilir. Benim ayda bir yaptırdığım iğne vakti geldiğinde deli gibi ekmek, poğaçacı falan istiyor canım.


  • manuel mandalina  (02.01.17 00:18:26) 
ya arkadas gece gece naptın yaaa:) bence de normal cogzel bişiy


  • galandar kostumu  (02.01.17 01:26:19) 
Buyuk ihtimalle normal degil. Bir seyin eksikligi olabilir. Doktora gorunun.


  • rusyalı kozmonot  (02.01.17 20:53:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.