[]

özgürlük! (motokaravan içerir)

bir duyuru vardı konteyner evle ilgili bende bunu göstermek ve fikrinizi sormak istedim
1 sizce su motokaravan alınır mı?

www.sahibinden.com

2 if yes goto 3

3. alınırsa neyiyle ugrasılır hayvani yakıt sarfiyatından baska?

 
Acarken bakim kimin karavaniymis dedim yakin arkadasimin karavani cikti.kopekte -adi garip- karavanda orjinal alman.bir yerlede bekleyen curumus karavanlardan degil.duzenli kullaniliyor.evet model olarak biraz yasli ama diri blr lt.ic hacmi oldukca iyi.sabit kampa,kampciliga gecis yaptiklari icin satiyorlar.guzel karavandir,sahipleride 10 numara insanlardir.


  • duptıs  (01.01.17 22:05:08) 
1988 model olması sıkıntılı.


  • elinde tivit  (01.01.17 22:09:22) 
Motokaravan alınır da, bu alınır mı bilemem. Biraz pahalı geldi bana. Duptıs'ı dinlemek lazım.


  • yirmisantim  (01.01.17 22:12:45) 
Ne güzel karavanmış lan :( param olsa da alsam.


  • razvan rat  (01.01.17 22:21:07) 
Çok eski.


  • _goddard_  (01.01.17 22:29:03) 
Abi olay surada.

Simdi bizim ulkemizde karavancilik yok denecek gibi bir sey.camia cok sinirli cok insan birbirini tanir vs.cekme karavanlarin cogu gumruk cikmasidir.yerli cok iyi karavan firmalari olmasina ragmen alinir bir yerlerde parkedilir kalir vs.herseyimizde oldugu gibi luks bir istir.kamp yerlerinin azligini ve kalitesizligini.anadolunun bu konularda ne yazik ki guvensiz olusunu,turlu sebepleri.bu da sunu doguruyor secenek azligi.

Bu karavanda onemli nokta bunun ruhsatta ozel amacli karavan yazmasi en onemli husus.bu araba muayeneye oldugu sekliyle gidiyor.cogunluk motokaravanlar ruhsatta kamyonet olarak gecer.kamyonetinde yillik muayenesi esas konu.muayeneye gidecegin zaman iceride ne varsa sokmek zorundasin.bir soktun iki soktun en kral dosemeyi aksesuarida yapmis olsan olup gidiyor sesten duramiyorsun yolda.

Bir diger hususta yolda ici mobleli halde seni polis kantara soktugunda atiyorum ducato arac mobleyle 3.5 tonu gecince al basina is.arkalari makasli surekli 3,5 ton uzerinde duruyor askiya almiyorsun makaslar surekli iflas.cikiyorsun yola git git italyada makasi aldin eline.bittigin andir.

Fiyat konnusunda bakmamistim,prensip olarak kimseylede bunu konusmam ama benzerleriyle kiyaslamak gerekir.bana sorarsani fiyat arzin dusuklugu sebebiyle normaldir.baslangic icinde makul bir bedeldir her zaman bu parayi eder,yazin cok ustune satarsin,hatta yolda giderken satarsin.
  • duptıs  (01.01.17 22:30:05) 
290.000 km de dizel. Başka sözüm yok.


  • hayde bre  (01.01.17 23:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.