(15)
bozuk çıktı bu çocuk.
bir erkek için dünyadaki kadınlar orospular ve diğerleri olarak ikiye ayrılmışsa, bunun sebebi ne olabilir? ilişkisi olan her kadını ilişkisi bitince hayatından tamamen çıkarıyorsa, bir kadın ona ilgi gösterdiğinde reddedecekse bile kibarca uzaklaştırmak yerine yokmuş gibi davranıyorsa (mesela sorul
bir erkek için dünyadaki kadınlar orospular ve diğerleri olarak ikiye ayrılmışsa, bunun sebebi ne olabilir? ilişkisi olan her kadını ilişkisi bitince hayatından tamamen çıkarıyorsa, bir kadın ona ilgi gösterdiğinde reddedecekse bile kibarca uzaklaştırmak yerine yokmuş gibi davranıyorsa (mesela sorulan soruya cevap vermemek gibi), ilişkilerinde çok bencilse, kız arkadaşını "yanıma gel, biz şurada yemek yiyoruz" gibi despot tavırlarla arkasından sürüklüyorsa; ama arkadaşlarına karşı dünyanın en iyi huylu en munis insanıysa, bunun sebebi ne olabilir? bu insan düzelir mi?
ps: kız arkadaşı ben değilim, artık bir kız arkadaşı da yok.
0
kafamdaki sorular (
24.12.09)
aynı davranışı bir başkasından görmüş olabilir, bilmiyorum ilk aklıma gelen bu oldu.
0
4s kuralı uyguluyor olabilir ama uymamış
0
birincisi kadınlar orospular ve diğerleri olarak ikiye ayrılır. doğru. ikincisi ilişki bittikten sonra çıkarıp atmak lazım olması gereken bu. 3.sü her soruya cevap vermek zorunda değil insanlar seçicilik güzel birşey. 4.sü sevgili denen şeyin ne kadar gelip geçici olduğunun bilincinde. 5.si ve en güzeli çok doğru yolda.
neden böyle olur erkek dediğin dersen?; çok canını yakmışlar. hemde çok...
0
sevmemiş bırakın gitsin
0
bu insan kişisi cool davranmaya çalışıyor. etrafındakileri inciterek cool davrandığını zannediyor bana kız mı yok elimi sallasam ellisi havalarında. ama bu durum düzelir. birini sevsin karşılık alamasın o zaman görür. yani anlayacağın hiçbir şey yaşamamış. görmemiş bilmiyor. hayat tecrübesi eksik.
0
hala cocuk ergen havalarında, akıl, yetiskinlik namına bi gelisme olmamıs hala. hıc bulasma. selam bile verme boylesine.
0
bi turlu buyuyememis. bunlarin 40 yasinda olmasina ragmen hala daha buyuyememisleri oluyor. ben gordugum yerde hemen kosa kosa kacarim. merak dahi etmem niye boyle olmus da suydu da buydu da.. bana ne eanasinisatim.
0
egosunu dadmin ediyordur o.
0
dunyayi kurtaran adamin babasi
(
24.12.09)
çocukluğunda onu kimse gerçekten sevmemiştir büyük ihtimalle. recep ivdeik de izliyordur o kesin. amaan bunu rehabilite etsen hakkaten sevsen emek göstersen düzelir. ama yani kim uğraşıcak. salla gitsin.
0
odunun önde gideni olması. ve bu odunluğun kızlar arasında hala prim yapması. bu ne arkadaş orospular ve diğerleri. bide hala bunu savunanlar yok mu? az büyüyün ya nerede yaşıyorsunuz?
iyi erkekleri de pezevenkler ve diğerleri diye ayıralım o zaman.
neyse sebebini söyledim zaten, nasıl düzelire gelirsek karşısına işi bilen aklı başında bi kız çıkacak( ki aklı başında olanların bölesiyle işi olur mu ayrı mesele) o kadınlar mikimde değil temalı yeşilçam triplerini monte edecek ona. o zaman düzelir.
0
ne hali varsa görsün mü diyoruz o zaman?..
0
🌸
kafamdaki sorular
(
24.12.09)
bore +1
çok canını yakmışlardır. o da böyle olmuştur.
0