[]

Reina Saldırısında Ölen İnsanlara Sevinenler

Kim ulan bu insanlar? Ne zaman bu kadar kalleş oldu bu millet. Ne zaman bu kadar körkütük din sarhoşu oldular?

Çevremde iyi ki yok şu tiplerden. Bunlara laf anlatılmaz da. uzun süre oksijen gitmemiş beyinlere ki bu hale gelmişler sanırım. ben başka mantıklı açıklama bulamıyorum. bu insanların ışid saflarına katılmadan aramızda yaşamalarına falan şükür mü edelim ne yapalım?

Soru kısmı: çevrenizde böyle bir arkadaşınız, akrabanız var mı? Dile getirmese bile halinden tavrından hissetmişsinizdir. bir de, neden bu insanlar teröre destek suçu işlemiş olmuyorlar?

 
bu insanlar bu düşüncelerini ulu orta söyleyemiyorlar, sosyal medya kullanımının artmasıyla ortaya çıkmaya başladılar, aslında aramızdalardı; daha kolay oluyor çünkü klavyenin arkasından yazmak. kendi ortamları değilse söylemiyorlar bu düşüncelerini ama varlar, hem de çoklar.


  • baba jo  (01.01.17 19:32:55) 
Çevremde böyle biri yok çok şükür. Ben bizimkilerden çok yabancılara ayar oluyorum. Hadi bizimkilere çomar deyip geçiyorsun, Amerikanın bilmem ne eyaletinde çölün ortasında yaşayan adam yeni yıla güzel başladık diye yorum yapınca sinirleniyorum ister istemez. Sadece Türkiye'de değil, dünyada düşük zekalı çok insan var. Özellikle şu olayda Amerikalıların ne kadar cahil olduklarını gördüm. Birçoğu bildiğin köylü ya. Moron seviyesinde yorumlar yapıyorlar.


  • dissendium  (01.01.17 19:37:30 ~ 19:37:43) 
eskiden beri varlardı. 1- siyasal islam cesaretlendirdi 2- sosyal medya


  • cedex  (01.01.17 19:37:38) 
Kıskançlık sanırım. Kendisine yasak ilan edilmiş şeylerin başklarının yaptığını görmek, bilmek, engelleyememek filan. Bİlmsel sosyoloijk açıklama olsa da netleştirsek.


  • Cursed Chico  (01.01.17 19:38:58) 
su testisi su yolunda kırılır diyen namuzsuzlar bunlar..! evinde oturup bir müslümana yakısır bir sekilde yeni yılı karsılamazsan gider gavur ozentisi gibi içki içersen ..oh olsun ! ..

haber.sol.org.tr
  • bhdrydn  (01.01.17 19:40:00) 
@dissendium, hocam amerikalı falan elin adamı. zaten bi bağımız yok. milliyetimiz bir değil, vatanımız bir değil. ne derse desin de, bu insanlarla aynı vatanda yaşıyoruz. aynı havayı soluyoruz. bu bana daha çok koyuyor.


  • olkol  (01.01.17 19:45:46) 
Kimsenin çevresinde yok. Sadece sosyal medyada görürsünüz. Çoğu da fake hesap. Hiç röportaj gördünüz mü böyle birisini? Ki bu sosyal medya da dünyanın her yerinde abartı olur. Ama bu insanlar nasıl bu kadar acımasız oluyor diyenler başka insanların ölümüne sevinen kişiler.


  • aklimdakisorular  (01.01.17 19:55:22) 
ben (bir müslüman olarak) sevinmiyorum. hiç bir sekilde sevinemem. ama senin de müslümanlara bakış açın pek iyi degil. buna ne diyelim?


  • 1adam  (01.01.17 19:57:58) 
@1adam, müslümanlara bakış açım iyi değil derken hocam? ben de bir müslümanım. bakış açımda da en ufak bir sorun yok. ben müslümanlar ile ilgili bir açıklama yapmış mıyım acaba, kastettiğim insanları yanlış mı anladın yoksa?


  • olkol  (01.01.17 20:01:50) 
Var. Bir akrabam "biraz da zenginler olsun" dedi.


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (01.01.17 20:02:46) 
her iki tarafta da böyle insanlar var. pkklılar var, chp'liler var, akp taraftarları var. hepsinden de tiksiniyorum.
pkklılar kayseri patlamasında bu şeyleri paylaşmışlardı en son.
chp'liler de meclis başkana küfür edip ölmesi ile ilgili bir entry debeye girdiydi. hemen sözlük tarafından silindi.
akp'lileri de dünkü olayda gördük en son...
iktidarıyla muhalefetiyle hiç birimiz sağlıklı değiliz.
  • gotic  (01.01.17 20:07:36) 
@olkol özür dilerim. yazindan durumu farkli anladim o zaman. malum her müslümanı deaşla bir tutan da var.


  • 1adam  (01.01.17 20:12:06) 
@1adam, problem değil hocam. yanlış anladığını düşünmüştüm ben de zaten. herhangi bir dine mensup insanları kastetmedim ben. herhangi bir siyasi görüşe de. savunmasız insanların ölümüne sevinmek olayı benim dert ettiğim.


  • olkol  (01.01.17 20:23:48) 
Taa 99 depreminde yazliktaydik. Alisverise gitmistik. Uzerimizde askili bluz sort falan, yazlik yer. Yanimizdan kapali kadinlar geciyordu. Kadinlardan bir tanesi "deprem musluman yerlerini vurdu, buralari vursaydi ya "demis. Yengem duymus. Kavga etmeyelim diye gectikten sonra soyledi bize.
Ayni mantik bence. Yani askili sort giyiniyoruz diye olumu hak ettigimizi dusunuyorlar.

  • innerbliss  (01.01.17 20:28:33) 
-zenginleri kıskanma
-alkol alan insanlardan nefret etme
-siyasal islamın getirdiği cahillik
-son 1 ayda yapılan noel günahtır
  • mr2alp  (01.01.17 23:00:46) 
ışid'e açıktan destek olanların bu memlekette %50 oy aldığına inanıyorsun da, reina'da katliama sevinen olduğuna mı inanmıyorsun. kabaca aynı kitle işte.


  • babilbaligi  (02.01.17 08:58:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.