[]

yedek anahtar kayıp

aracı aldıgımda yedek anahtarının kayıp oldugunu soylediler, biraz tiksindiysem de kabul ettim.

Şimdi bu tiksinti tırsmaya donustu zira yedek anahtar olmadan calınan aracın parasını odemıyormus sanırım sigorta.

3 secenegim var:

serviste islem yaptırıp kaskonun 1000 liraya kadar odemesini saglamak. kasko bozulmuyor. 1000 lira ustunu ben odeyecegim.

dısarda yaptırmak anahtarı. 300 liraya mal oluyor

böyle devam etmek. (tırsma söz konusu)

sizce hangisini yapayım?

 
anahtar yaptir baskan
kac binlik araba
kalirsin ortada
  • kingcyrax  (01.01.17 17:54:02) 
yedek anahtarı kayıp araba alınır mı dostum. teröristlerin eline geçse ne olacak, bırak kaskoyu.

mutlaka değiştirt kilitleri immobilizerı, anahtar yaptırmaktan kastın bu sanırım.
  • cedex  (01.01.17 17:59:51) 
degistirmek zorundasin. 3 bilezik icin annesini kesenlerin memleketinde, her ATM de kart calici cihazlarin oldugu memlekette, eksiduyuruda yarin odeyecem deyip 20 lira borc isteyip ertesi gun kaybolanlarin oldugu ortamda 30 liraya bir GPS takip cihazi yerlestirilmis arabayi yedek anahtarsiz satip alanin elinden bir sure sonra yurutecek bir sebeke(ler) olusumu garanti gibi bir sey. hele ki sana satarken bunu buyuk bir kusurmus gibi yansitmadilarsa daha dikkat cekici.


  • robokot  (01.01.17 18:02:43 ~ 18:37:50) 
anahtarları kaskodan değiştirme talebi yaptım. 15 20 günde fransadan yeni anahtarlar gelecekmıs.

Halloldu yani.
  • anonymice  (02.01.17 13:26:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.