[]

yazıcı önerisi

ders notlarımı çıkarmak için yazıcıya ihtiyacım var. ucuz yollu öneriniz var mı? bir de toner nedir? kartuşu biliyorum ama toneri bilmiyorum. her türlü yazıcıda var mı?




 
toner kartus ugrasma hic, bitmeyen kartus diye bir google araması yap, mürekkep tanklı olanlardan al.

2000 sayfa ve counting tek tankla. sonrasında 40 liraya 150 ml lik takım murekkep alıyorsun cok kolay bir sekilde dolduruyorsun.
  • anonymice  (01.01.17 17:47:27) 
bir öneri ben de söyleyeyim. alacağın yazıcı wifili olsun benim yazıcım kablolu, çıktı almak için her seferinde yanına gitmek zorunda kalıyorum.
Bitmeyen kartuşlu yazıcıları media markt tarzı yerlerde bulamazsın. canon yeni kendinden tanklı yazıcı çıkarmış ama bence gereksiz pahalı alma onlardan. tanklı alamazsan da kartuş üstünden delik açtırıp şırıngayla mürekkep doldurabilirsin. ama belki yapamazsın hiç uğraşma direk dükkanların birinden tanklı yazıcı al. lazer yazıcı hiç kullanmadım bilmiyorum öneride bulunamayacağım maalesef.

  • uyusam iyi olur  (01.01.17 19:23:42 ~ 19:30:16) 
300 küsur tl'ye canon lazer yazıcılar var wifi'li. Tonerleri orjinal 250tl, yan sanayi 35-40tl. 2000 sayfa civarı basıyor tek tonerle. ofiste 2 seneye yakındır kullanıyoruz, 10 toner bitirmiştir, hala canavar gibi.


  • kimlanbu  (01.01.17 23:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.