[]

biz nası böyle olduk ya

saldırıdan 15 dk once ortakoy yoluna girmiştik 4 arkadaş sürücü hariç hepimizin kafa iyi arkadas trafik vat diye bau yu geçince dondu direkten donduk diyemem ama içerdeki katliamın seslerini duyardık sans ya bizede sıcrardı belki ulan şans diyoruz artık yasamaya lanet olsun ya.15 dk ya 15 dk ve sans.Nası sabrediyoruz sorum bu diyecek sozum sorum kalmadı nasıl sabrediyoruz, nasıl yasıyoruz...




 
Ota boka ilaç ve alkol kullanıyoruz, ota boka öfkelenip kavga çıkarıyoruz, kendimizi değil hep başkalarını adam ediyoruz...

Şu alkolü mantıklı boyutta içmeye alışmamız lazım bi kere. Alkol sigara ot hap erkeklik/güç göstergesi değildir. Zaman içinde zihinsel zenginliğimizi yok edecek şeyler bunlar, ağzımızla içip sarhoş olmadan muhabbeti tamamlamak lazım. Ama biz her şey gibi bunun da bokunu çıkarıyoruz.

Saçma sapan çıtır çerez romanları okuyacağımıza kendimizi okuyalım, biz ne yapıyoruz? Niye bu kadar öfkeliyiz? Güvensizliklerimizi nasıl tedavi ederiz, güven ortamını nasıl oluştururuz? Bir kişinin çabalamasıyla 80 milyon güvende olabilir mi? Bize düşenler neler? Kendimizi okuyalım, kendimizi sevgi saygı ve şefkatle eğitelim, ne olur? Kötü mü oluruz? Yoo, sadece dünyanın en ileri ülkesi haline geliriz, herhalde bunu hiçbirimiz istemiyoruz.

Bırak en ileri ülke olmayı, güvende ve insanca yaşamaya hiç mi lâyık değiliz? Şu anda değiliz evet. Çünkü gereklerini yapmıyoruz. Yapsak her şey otomatik olarak gerçekleşecek zaten.

Çok içmişiniz. İçmeyin o kadar. İçmenin tadı zamana yayarak çıkar, çok içmekle değil. Sağlığınız hepimiz için önemli ve kıymetli.
  • yaren  (01.01.17 07:23:36) 
Topraam bu kadar alkol almasan yobazlar seni okşayacaktı sorun sendeymiş demek ki.

Neyse ki çağdaş insanlar eline silah sopa alıp barbarlık yapmıyor. Bir gün olursa öyle bir şey o zaman vay halimize.

İç sen kardeşim istediğin kadar iç. Kimseye karışmadığın sürece sana karışanın da..
  • bir ileti paylastim  (01.01.17 09:26:11) 
tepede beceriksizler var. liyakat sistemi çökmüş ondan oluyor hep bunlar ehil kişiler yönetmiyor.


  • charlotte blanc  (01.01.17 10:48:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.