[]

Uçak kazasında ölme ihtimalim

Benim ucak kazasında ölme ihtimalim yüzde kaç sizce? Arkadasım Parise cagirdi, yılbası icin. Her sart uygun. Gidemedim sctgmn korkusundan. Deliricem artık ya.




 
yüzde elli.
ya olursun ya olmezsin :)

  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (31.12.16 22:29:05) 
büyük ihtimalle ölürsün. uçak kazalarından kurtuluş olmuyor pek.

uçağın kaza yapma ihtimalini bilmiyorum
  • paintov  (31.12.16 22:29:54) 
Yılbaşı piyangosunun sana vurma ihtimaliyle hemen hemen aynı. Planlarını buna göre yap.


  • osssy  (31.12.16 22:59:11) 
bu kafayla bence sen kesin ölürsün o yüzden gitme yanındaki insanlara bir şey olmasın


  • hullabaloo  (31.12.16 23:27:15) 
Uçak kazasında ölme ihtimalin %99, Uçağın kaza yapma ihtimali %0,000001 ama korkunun yuzdesi olmaz, uçak kaza yapmadi ama ucakta korkudan kalpten gitti kemal sunal.


  • etki  (01.01.17 01:08:40 ~ 01:18:38) 
uçak korkunu burada yazmayıp aptalca yorumları okumak zorunda kalmayabilirsin mesela. Buradaki insanlar uçak korkunu iyileştirmek ya da moral vermek yerine sen kesin ölürsün gibi yorumlar yazdığı için bu yorumlar seni negatif etkileyecektir. Panik atak vb korkuların için psikologa gitmen daha faydalı olacaktır.


  • yüzyıllık yalnızlık  (01.01.17 01:31:53) 
şöyle diyim sana. boeing veya airbus kullanan havayollarında 2 kaza falan oluyor yılda toplamda. sadece bir anda havada ne kadar uçak olduğunu görmek için flight radara bakabilirsin.

ticari havacılık insanoğlunun en büyük başarısıdır. aya gitmekten falan çok daha öte bir şey. bu kadar az hata ile bu kadar çok sefer yapılması.

bu arada o 2 kazanın biri de terör/intihar vs kaynaklı oluyor genelde. diğeri de hava çok kötüyken iniş yapmaya kasan uçakta gerçekleşiyor.

yalan yok ben de her uçağa bindiğimde heyecanlanırım. mucizevi bir şey çünkü uçmak. ama uçak kazası. o çok istisnai bir şey.
  • antikadimag  (01.01.17 02:17:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.