[]

usb kablosuna bulaşan virüs - evet kablo

Ya böyle bişey mümkün değil gibi ama çok saçma şeyler oluyor.

not3 kullanıyorum. adaptör ve usb kablosuyla şarj ediyor, mutlu mesut yaşıyordum. Bi gün, bu ikili ile şarj olmamaya başladı. Bilgisayara bağlı usb kablosu vardı bi tane daha, bununla şarj oluyor. Tamam, sorun adaptörde.
Buraya kadar normal gibi.
Yeni adaptör aldım, a type kablo ile (diğerleri c type idi) şarj oluyor, yeni adaptöre, eski adaptöre taktığım c type usb kablosunu takınca yine şarj olmuyor.

Ve şurada çıldırdım, bu c type'ı bilgisayara bağlayınca şarj ediyodu, adaptöre bağladım, şarj olmadı, tekrar bilgisayara bağladım, bu sefer şarj etmedi!
burda delirdim.
Yani sanki adaptör ve kablodan bi bozukluk bulaşıyor gibi. Böyle bişey mümkün değil, ama böyle aids gibi senaryo yazınca tutuyor bu ne saçmalık. aklım almıyor.

 
temassızlık veya arıza olmasın? kabloda virüs ilginç bir yaklaşım gerçekten.


  • cekilmis gayfe  (31.12.16 17:33:14) 
ya yok, bildiğim kadarıyla aklı yerinde bi insanım ama bana bu senaryoyu düşündürecek kadar saçma bi kurgu var önümde.

Önce prizden şüphelendim, bi daha o prizi kullanmadım, orda kullandığıma taktığım usb bozuldu, usbyi taktığım adaptör yeni prizde çalışmadı. Yepyeni aldığım adaptör, çalışmayan usb'yi takınca, bilgisayarda da çalışmamaya başladı. Delirdim mi acaba ya.
  • neynep  (31.12.16 17:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.