[]

saçma bir ulaşım sorusu

atatürk havalimanından sabiha gökçen'e istanbul'dan gitmek mi yoksa ankara'ya uçup geri gelmek mi?

ankara gidiş geliş biletleri var halihazırda. bir yolculuğun hemen üstüne başka bir tanesi bindi.

sabah 6'da atatürk'e inip 12 gibi sabiha gökçen'de olmam gerekiyor. toplu taşımayla çekilir mi, kaç vesaittir, istanbulu bilmiyorum gözlerim kapalı :( ankara'ya gidip gelmek çok saçma olacak. o biletleri yakayım değil mi?

istanbullular nasıl giderim oradan oraya toplu taşımayla?

 
Ankara'ya git gel bence. Uçakla geçersin ne güzel. Olmadı deniz helikopteri kirala.


  • Lim5  (31.12.16 12:07:58) 
ucuz olsun gibi bir derdin yoksa, valizin falan da olacaksa en temizi havataşla taksim'e geçip oradan yine havataş'la sabiha gökçen'e gitmek olur. toplu taşıma ile de metro+marmaray+metro+otobüs şeklinde havalimanına ulaşabilirsin.

ankara'ya git gel pek de mantıklı değil bence. hava durumu nedeniyle rötar vs. olursa vakit sıkıntısı bile yaşayabilirsin.
  • nrmnm  (31.12.16 12:12:10) 
saçma geldi bana da epey. daha kısa bir yolu vardır istanbul'dan.


  • burya  (31.12.16 12:22:04) 
çekincem şu, ölü gibi yorgun ve uykusuz olacağım, bir de valizle koşturmak istemiyorum. zira tatile gideceğiz oradan uykusuz şekilde. ama yapacak bir şey yok galiba.

bir diğer husus da aslında pendik tren istasyonu'ndan kardeşimi alacağım. o yüzden sabiha gökçen'e havataşla doğrudan geçmek işime gelmiyor. toplu taşımayı o nedenle sormuştum.
  • antikadimag  (31.12.16 12:33:56 ~ 12:34:21) 
Ankara'da kosturacaksin bu sefer. Bir ucaktan inip hemen yandakine binmeyeceksin. Tekrar gelis katina cikip bir kontrolden daha geceksin. Sonra o ucagin bulundugu kapiya gideceksin ve bekleyeceksin. Ankara ucusu cok kisa, dogru durust dinlenemezsin zaten.

Havatas'la rahat dinlene dinlene gidersin.

Metrolarla yorulursun.
  • feedback  (31.12.16 12:49:06) 
o zaman metro+marmaray+metro ile pendik köprüsüne gel. kardeşin tren istasyonundan 132h'ye binsin, 2 durak sonra sen de köprüden binersin. beraber geçersiniz havalimanına.

gerçi kardeşini karşılaman falan gerekmiyorsa, kendisi otobüse binebilecekse o kendisi direk otobüsle gider sen de havataşla gidersin havalimanında buluşursunuz. bu da bir seçenek. valizlerle aktarma yorar, istanbul'da aktarma dediğimiz şey tam olarak aktarma değil çünkü.
  • nrmnm  (31.12.16 12:50:37 ~ 12:54:08) 
Sen havataslari kullan, en az yorgunlukla oyle atlatabilirsin. Kardesini alma, cile olur senin icin, o gelsin.


  • balpolen  (31.12.16 15:01:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.