[]

yılbaşına karanlıkta giriyoruz mutlu muyuz

yılbaşına karanlıkta giriyoruz mutlu muyuz

işte, 30- 31 aralık'ta elektrik kesintisi yaşayacak istanbul ilçeleri

www.sozcu.com.tr

işte tc nin karanlikta kalma nedenleri

www.sozcu.com.tr

3 nedeni var

uzmanlara göre elektrik kesintisinin üç ana nedeni bulunuyor.

bunlardan birincisi elektrik üreten doğalgaz santrallerine verilen doğalgazın botaş tarafından yüzde 90 oranında kesilmesi. kesintinin sebebi evlerdeki yani hanehalkının ısınmasında kullanılacak doğalgaz arzında sıkıntı yaşanması.

ikinci sebep ise elektrik iletim hatlarının soğuk hava koşullarına dayanamıyor olması. sakarya bölgesi’nde yaşanan iletim hatları kopmasının buna örnek olduğu söyleniyor.

üçüncü neden ise yaz saati uygulamasının devamı ile birlikte eletkrik tüketiminin ile son 5 yılın en yüksek seviyesine çıkması.

hepside akpnin iğrenç politikalarinin sonucu ahbap çavuşlar mantiği ile ülke yönetiliyor hiçbir siyasi birikimi tecrübesi olmayan biri sirf damat diye enerji bakani yapilir 90 milyonluk ülkeye işte böyle

www.sozcu.com.tr

rezillikler yaşanir bunlar iyi günlerimiz akp ile daha da karanliğa batacağiz

devam akp ile karanlığa devam bu ülkeye karanlık yakışır

her millet layık olduğu şekilde yönetilir ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır. mustafa kemal atatürk

 
Bir tane nükleer enerji santralimiz olaydı iyiydi. Küçümsediğimiz Bulgaristan'ın bile nükleer enerji santrali var. Daha çok karanlıkta kalır bu ülke.


  • dissendium  (31.12.16 01:57:32) 
Soğuk hep yok muydu. yaz saati uygulamasıyla da en fazla 1-2 saat daha fazla elektirk harcanmıştır günlük. Niye insanlar abartsın ki 1-2 saat için. Mantıklıgelmedi sadece.1. sebep olabilir belki, bilmiyorum detaylarını. Bizde br şey yok istanbulda.


  • Cursed Chico  (31.12.16 02:23:01) 
nükleer santral iyi olurdu ama 50'den yüksek iq sahibi olmanın günah olduğu bir inanca sahip yönetimin bulunduğu ve en önemli yerlere bile liyakata bakılmaksızın kayınconun atandığı bir ülkede bu resmen felakete davet demek. üstelik de olası bir felakette "sehit" olacağınızı ve hiçbir sorumlunun ceza almayacağını, herkesin normal hayatına pişkince devam edeceğini düşünün. düşman başına.

ikinci, Yaz saati uygulaması. bu uygulama tasarruf için devam etmedi mi? nasıl olur da ekstra enerji harcamasina sebep olabilir?

bizler modern Lut kavmi olabilir miyiz acaba? elini nereye atsa kaybeden, hayatı fail olan bir yönetime sahip olacak ne hata yaptık?
  • no christ requires  (31.12.16 11:02:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.