[]

Friendzone (arkadas seysi) durumu

Eksi duyurulu Guzin abla/abi arkidesler size kucuk bi sorum olcek.
Eminim bi cogunuzun basina gelmiştir boyle bi olay. "Arkadaş" oldugum bi kiza karsi tek taraflı olduğunu düşündüğüm bir takim duygular beslemeye başladım. Şimdi benim sorum şu olacak.Ben duygularımı bu kiza acmak istiyorum ama bi yandan da herhangi bir ret durumunda da var olan arkadaşlık iliskimin bitmesini istemiyorum. Var midir ikisini de bi arada halledebilecegim bi yol, vs. aciklama şekli?
Simdiden cevaplayan, cevaplamayan arkideslere teşekkürler ve Mutlu Noeller


 
Malesef yok.


  • manuel mandalina  (30.12.16 21:28:37) 
Çok geçmiş olsun


  • füt  (30.12.16 21:30:03) 
Hacı bu işin senin istediğin gibi olması mümkün değil.

Senaryo1; sen kıza direk söyledin kız direk olumlu yanıtladı. Çok güzel ama çok düşük ihtimal.

Senaryo2; sen direk kıza açıldın kız direk reddetti. Kız arkadaşlığını bitirir büyük ihtimalle. Sana bişey demez ama aynı ortama girmemek için elinden geleni yapar.

Senaryo3; sen ufak ufak yürürsün direk söylemeden. tepkileri olumlu olur, düşük ihtimal.

Senaryo4; Sen hoşlandığını hafiften belli edersin, tepkileri olumsuz olur sen de yanlış anladın ayağına yatıp çevirirsin kazı.

Ancak ne olursa olsun bi aşk çıktıysa ortaya o arkadaşlık devam e de mez. Sen ona aşık olarak onun yanında takılamazsın. Her yaptığı batar sana. En iyisi o arkadaşlığı kendin bitirmen olur.

benim tavsiyem de şu. kızı kendine aşık et. Cool ol. Kıskansın seni. Ama sakın başkasıyla çıkma olayına girme. Ama başka kızlarla muhabbet et ara sıra. Bi kızı elde etmenin en iyi yolu onu umursamamaktır. Bu tamamen arkanı dön demek değil. Mesela bir kaç gün deli gibi ilgi gösterip birden çek kendini. Sonra o düşer peşine.
  • rodeocu  (30.12.16 22:10:20) 
Eyvallah Rodeocu arkides sagolasun. Baya baya detayli olarak acikladigin icin ( diger yazan arkideslere de cok tesekkurler tabikisu )
Ama o aşık et kısmı heralde benim için dunyayi fethedip yeni bi sistem olusturmakla ayni zorluk derecesine sahip. Cok sagolun ama baya kafa netlestirici cevaplar oldu benm icin arkadaşlar.

Tekrar iyi Noeller ve tesekkurler
  • whoshothesheriff  (30.12.16 22:52:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.