[]

iş bankası milleri

Merhaba 160tl lik milimiz var, bu da yılbaşından sonra sıfırlanıyor mu,eğer öyleyse ne yapmamızı tavsiye edersiniz.




 
Maximillerin kazanıldıkları takvim yılının bitimini takip eden 2. yılın sonuna kadar kullanılmaları gerekmektedir, aksi halde süre bitimini takip eden ay silinir.

Dolayısıyla muhtemelen 160 liralık maximilinizin hepsi sıfırlanmayacaktır. Hepsinin sıfırlanması için 160 milin tamamını tek bir alışverişten kazanmanız ve bu harcamayı da 2014 yılının herhangi bir ayında yapmış olmanız gerekir, ki bu da imkansızdır. Demek ki milleriniz silinecek ama bir kısmı silinecek. Mesela 40 lirası gibi. Artık 2014'te ne kazandıysanız.

Ben ya hiçbir şey yapmamanızı öneririm ya da yakın zamanda gitmeyi planladığınız bir şehir varsa maximiles müşteri hizmetlerini arayıp 160 liralık bir gidiş dönüş uçak bileti almanızı öneririm.
  • mavikedi  (30.12.16 20:10:57) 
Teşekkürler çok açıklayıcı bir cevap oldu. Sağolun.


  • rumpleteazer  (30.12.16 20:25:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.