[]

Milli Piyango Bileti

Aldınız mı? Kaç tane aldınız?

Bana hayatımda bir kere bir arkadaşım hediye etmişti onda da amorti çıkmıştı. Bir kere de kendim almıştım ama ona da hiçbir şey çıkmamıştı. Merak ettim sizler her yıl alıyor musunuz, hiç ciddi bir miktar kazandığınız oldu mu?


 
bu sene almayacaktım, nişanlım bir tane aldırttı. alma motivasyonum da en azından hayalini almak oldu. arada boş kaldıkça 'lan ya olursa, ya bana gülerse talih \o/' diye diye mutlu oldum. tutmazsa hayal kırıklığı olmayacak tutarsa \o/

sorunun cevabı için de; kendi paramı kazandığımdan beri alıyorum her sene 1 adet. nadiren 2 adet aldım. hiç ciddi miktarım yok.
  • zoque  (30.12.16 16:08:49 ~ 16:09:48) 
almadım..yılbasında bir ceyrek alıp trilbilyon pesinde kosacagıma bekler aynı paraya 5 tane normal ceyrek alırım..cıkarsa Allah bereket versin derim..:)


  • bhdrydn  (30.12.16 16:09:51) 
ben 3 çeyrek aldım eşim 2 çeyrek. her sene genelde alıyorum


  • sta  (30.12.16 16:12:51) 
üniversite yıllarımdan beri her sene bir tane çeyrek alıyorum. hep amorti çıkıyordu. son 2 senedir son 2 rakam tutuyor.


  • antikadimag  (30.12.16 16:20:47) 
Almıyorum. Anneannem eskiden alır hepimize birer tane verirdi, amortiden fazlasını görmedim.


  • fotrsapka  (30.12.16 16:24:32) 
1 tane çeyrek aldım o da tamamen tesadüf normalde bu sene hiç aklımda yoktu. Dışarda bankta otururken biletçi geçiyordu ilerden, yanımdaki adam çağırdı öyle olunca hadi ben de alayım bir tane dedim. En fazla 120 tl çıkmıştı 3-4 yıl önce. Sonra hiç almamıştım zaten.


  • desktopu  (30.12.16 16:37:31) 
her yıl en az bir tane alırım ben de, bu sene bilyonerde bakiye vardı oradan aldım böyle numara seçerek falan :D
amorti ve son iki rakam dışında ikramiye kazanamadım henüz...

  • sen de git sen de unut  (30.12.16 17:15:21) 
İki arkadaşımla bir çeyrek bileti 3 kişi aldık. :D

Amorti dışında tutmadı hiç daha önce
  • bloodymoon  (30.12.16 17:29:55) 
Almadım


  • hayde bre  (30.12.16 19:09:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.