[]

marmara işletme enformatiği ?

hakkında bi türlü yeterli bilgi edinemedim .
eğitim dli almanca diyorlar ? öyle böyle diyorlar ?
nedir ? ne değildir ? almanca eğitimi iyi mi ?

bildiklerinizi yazarsanız sevinirim. saygılar.

 
1 ya da başarı durumuna bağlı olarak 2 sene almanca hazırlık okutuluyor. toplamda 6 yıl burada okuyup da doğru düzgün almanca iki cümle kuramayan kişileri biliyorum. dil konusunda oldukça başarısız bu bakımdan. eğitim kalitesi için de pek olumlu bir şey söyleyemem. bilgisayar görmeden enformatik bölümünden mezun olmak olasıdır. [edit: daha ziyade burada okuyan arkadaşlarımının deneyimlerinden faydalanarak yazdım burayı. ihtiva edilen mübalağa ile birlikte yorumlanabileceğini düşünüyorum. içerisinde bulunmadığım için yine de yanlış yönlerdirmek istemem elbette] onun dışında anadolu hisarı kampüsünde spor akademisi içerisine sıkıştırılmış her türlü sosyal olanaktan yoksun bir kampüste eğitim görüldüğünü ekleyebilirim. mantıklı bir insan evladı tercih etmemelidir burayı bence.


  • monoo  (23.12.09 17:34:45 ~ 25.12.09 00:22:00) 
Bu kadar olumsuzluk abartı kaçmış. Mezun olunan yılın etkisi olabilir bu yorumlar için. Kapmüs hayatı beklemeyin ama şunu bilin burayı iyi kullanırsanız iş hayatınız için hiç sıkıntı yaşamazsın. En kaba tarifiyle benim tandıklarımdan aç gezen yok. Her şeyden az da olsa bilgi olarak ağzınıza çaldıklarından istediğiniz yöne gitmekte özgürsünüz tabi çok kararsızsanız size uymaz. Tekrar iş olayına dönersek çok iyi yerlerde kademelerde çalışanları var bu mezunların. Birbirlerini de tutarlar özellikle eskiler.

Bilgisayar görmeden mezun olan için de şapşal demek istiyorum sahibine gitsin.

Dile değinmedik. Arkadaş yırtacaksın bir tarafını Almanlar ve Alman hocalar var kafa göz yara yara konuşacaksın. Değişim şartlarını sağlayıp Almanya'ya gideceksin 1-2 dönem. Çaba ve sabır gerektiren bir bölüm. Sonuç: ekmek yersin.
  • wahrsager  (24.12.09 10:11:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.