[]

Dove Övücüler Buraya

Bu markayı kullanan bir tek ben mi varım ya? Şampuanını, saç bakım kremini, vücut kremini her şeyini çok seviyorum ve kullanan hiç kimseye denk gelmiyorum. Var mıdır acaba kullanan? Varsa memnun musunuz?




 
dove'un seyahat setini almıştım erkek için olanı, gayet kullanışlı, mantıklı bir set olmuş. dove iyidir lütfü de iyidir


  • cekilmis gayfe  (29.12.16 22:58:43) 
Bir kere şampuanini denemistim çok kötüydü. Daha önce sabunu kullanıyordum yüz icin onu seviyordum. Sivilce sorunuyla gittiğim dermatolog sabun sivilcelerini artırır deyince onu da bıraktım.


  • pastörizesüt  (29.12.16 23:08:59) 
erkek: dove şampuan +1
yalnız en az 2-3 kez şampuan alacağım diye saç kremini almışlığım var. şimdi hepsi saç kremi mezarlığında huzur içinde yatıyorlar. saç kremi satışlarını artırmak için kutu üstündeki yazıları birbirine bilerek çok benzer yapıyorlar şeklinde bir komplo teorim var :)

  • puc  (29.12.16 23:16:35 ~ 23:16:50) 
Şampuani berbat bence. Baska da bir ürününü kullanmiyorum o yüzden. El kremini kullanmışımdır en fazla.


  • aquarium  (29.12.16 23:35:12) 
Duş jeli güzel, cildi kurutmuyor. Arada şampuanını da alırım memnunum. En son aldığım şampuanının kokusu harika.


  • curukturpkokusu  (29.12.16 23:37:07) 
marketten aldığın her ürün birbirinin aynısı. markalar kandırmaca.

market penetration deyolar, misyoner pozisyonda.
  • tutmayın küçük enişteyi, salıverin gitsin  (29.12.16 23:39:33 ~ 23:41:10) 
ben pek bir fikir sahibi değilim bu tip ürünlerle ilgili, ama birkaç sene evvel eva asderaki'yle (bir tenis hakemi) yapılmış bir röportaj dove konusunda olumlu yönde etkilemişti beni. saçlarıyla ilgili olarak bir tenis fanından gelen övgüyle beraber şampuanını soruyorlardı, orada dove kullandığını söylüyordu. öven birine örnek olsun diye söyleyeyim dedim.


  • misterturist  (30.12.16 00:06:11) 
Saç kremini kullandığımda memnun kalmıştım :)


  • chitosan  (30.12.16 01:30:16) 
Bir akrabamin asiri hassas bir cildi var, roaccutane vs. Kullaniyor. Cilt doktorunun tek onerdigi sabun dove.


  • kassiopeia  (30.12.16 01:30:43) 
Ürünlerini kullanmıyorum ama hayvan gibi güzel reklamları var,her biri kalbinizin içine işliyor..sırf bu farkındalıkları oluşturabilmeleri adına marka devamlılığı sağlayan kullanıcılarına saygım sonsuz..


  • sonadora  (30.12.16 01:42:26) 
şampuanı çok kötü. ama sabununu yıllardır çok seviyorum. yüzüme sürüp bekletiyorum sonra yıkıyorum falan.


  • sanguine mcqaer  (30.12.16 02:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.