[]

Takipcilerin sevgi dolu yorumları

Instagramdaki fenomenleri, bloggerları takip edip yorum atan insanlar nasıl bu kadar sevgi dolu ya? Ben kendi öz kuzenimi bu kadar sevmiyorum kadın fenomenin bebeğine bi methiyeler düzmüş ki öyle böyle değil . Hadi diyelim onu bebiş diye sevdi kadının kendisine de soyle güzelsin benim bitanemsin sen her şeyin en iyisine layıksın hep mutlu ol, seni gördüm ya günüm güzel gececek(?!) vs cidden bu neyin kafası? Cok fazlalar bu tipler de akşam akşam ondan takıldı kafama.
Buton aşağıda.



 
kadınlar kadınlara bu tip yalakalıklar yapagelmişlerdir bugüne değin.


  • cekilmis gayfe  (29.12.16 21:10:44) 
çünkü boş adamlık


  • nrmnm  (29.12.16 21:16:27) 
Haha o tipler ünide de vardı. Yüzyüze veya sosyal medyada iltifatlar sevgi sözcükler vb.

birbirlerinin arkasından ise nefret kusarlardı.

Kadınlar o açıdan çok sahtekar, erkeklerde yok mesela o tarz bir şey.
  • KaraSakall  (29.12.16 21:16:34) 
Tamam sahte olduğunun ben de farkındayım da bunu yapmalarindaki motivasyon ne amaç ne psikolojileri ne onu merak ediyorum


  • pastörizesüt  (29.12.16 21:22:11) 
çok küçük yaşta olanlar ergenlik vs kendilerine idol olarak görüyorlar bir de artık youtube falan sürekli takip edince sanki kendi ablasıymış gibi hissedebiliyorlar ya da olmayan ablaları/abileri yerine koyuyorlar.
Yaşları büyük olanları ise 18+ vs. hani ünide falan vardır ya ben de öyle düşünüyorum "yaaa aşkııım nasılsınnnn" tarzı yalaka yalaka konuşup sonra kız gidince arkasından dedikodusunu yapan tipler öyle oldularını tahmin ediyorum tabiki istisnalar da vardır.

  • powerpufgirl  (29.12.16 21:29:51) 
ben bu tipleri şeyma subaşı'nın instagramında gördükçe anlam veremiyorum, kadının hiç bir özelliği yok, bebeğini obje olarak kullanıyor, kendisi de acunun metresi. sıfır nitelik ama instagrama şeyma subaşı fan club yazıp arat bir sürü şey çıkıyor


  • masa penisi  (29.12.16 21:34:37) 
Ergenler icin @bilgesahan'a katiliyorum ama buyukler gercekten inceleme konusu. Yasamlarinda herhangi bir seyin parcasi olmamis/olamamis olmak, bos bir hayati olmak, sevgisizlik/ilgisizlik gibi nedenleri oldugunu dusunuyorum. Yoksa normal bir sosyal yasami olan adam begen butonuna tiklar gecer,vakit ayirip deli deli ovguler yagdirmaz. O grubun, o kadinin hayatlarinin bir parcasi olduklarini, dahil olduklarini filan dusunuyorlar/hissediyorlar sanirim.
Seyma subasi bence iyi yine kadin reklam yapmiyor bisi almiyor, asil her gun cocugunun onlarca fotografini/videosunu paylasip bundan deli gibi para kazanan insanlar var. cocugunun rizasi olmadan mal gibi kullanmak tam da budur iste. Sen cocuga sordun mu her seyini milyarlarca insanla paylasabilirim diye. Bunun tacizden ne farki var.

  • kassiopeia  (29.12.16 21:50:46) 
birilerini, artiriyorum, kendilerinden daha sansli baska birilerini sevdiklerini hayal etmeye ihtiyaclari var.


  • e haliyle  (29.12.16 22:49:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.