[]

aliexpress para iadesi

Aliexpressten bir ürün aldım baya oldu gelmedi adama dedim beyle beyle o da dedi ki paranı vereyim ama sadece paypala yollarım ben de dedim olmaz parayı çektiğim karta iade et. Bu herif de diyor ki öyle bir şey olmaz sen yanlış biliyorsun ne diyeyim ben buna. Daha geçen hafta para iadesi yaptırdım kartıma. Bir yıldız mi versem napsam




 
aliexpress üstünden dispute açmadınız mı? Adamla mailleşmenize gerek yok, ayrıca ne alaka paypal yani?


  • whoosie  (29.12.16 12:26:18) 
paramı karta yatırmazsan eskeleyt yaparım de


  • dieselsingle2  (29.12.16 12:26:30) 
paypal kullanmıyorsan nolcak? kaldı ki paypal türkiye'den çıktı, artık kimse aliexpress iadesi alamayacak mı? :)
bende karta yapılıyor iadeler hep..

  • orange coffee  (29.12.16 12:27:02) 
Öyle şey mi olur, kekoya bak sen.

Dispute süresi dolduysa aç hocam dispute. Ücret iadesi istediğini belirt ve beklemeye başka.
  • teknikekip  (29.12.16 12:27:09) 
önce dispute açacağını satıcıya söyle, böyle bir durumda genelde uzlaşıyorlar. karta iade yapılır, ben de daha önce karta aldım iadeleri, adam muhtemelen paypal'ın türkiye'den çıktığını bir şekilde biliyor ve işi yokuşa sürmek için böyle yapıyor.


  • bi mekan  (29.12.16 12:36:12) 
Karta iade almak için Aliexpress üzerinden dispute açmak şart sanırım. Dispute açınca da bu çakalların puanı düşüyor. O yüzden Paypal'da bu kadar ısrar ediyor bazı satıcılar. Dispute açarsanız işi yokuşa sürerler ama sürecin sonunda paranızı her türlü alırsınız.


  • john voxville  (29.12.16 13:12:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.