[]

bakamadığınız muhabbet kuşu sahiplenilir (ankara)

merhaba, ailecek muhabbet kuşlarını çok seviyoruz. kuşumuz birkaç hafta önce vefat etti ve baya üzüldük. yeni bir kuş satın almak istemiyoruz. maddi sebeplerle değil, alınıp satılması konusunda rahat değiliz. bu sebeple belki ankara'da ilgilenemediği için huzursuz hisseden duyuru sakini varsa kuşuna talibim. siz olursunuz, vakit ayıramadığını düşündüğünüz arkadaşlarınız olabilir, aklınızda varsa beni yeşillendirin konuşalım. halihazırda bir sürü oyuncak, 3 kiloya yakın yem, kum, aşırı ilgi ve şefkat mevcut.

not: elinizde güzel bir kafes varsa ve boş kalacaksa onu da alabilirim. bendeki perte çıkmış halde. yoksa yeni bir tane alacağım.

bi de sonuçlanırsa başlıkta durumu belirteceğim. o zamana kadar denk gelirseniz haber etmekten çekinmeyin lütfen.

 
Ya daha dün facebook'ta hangisi olduğunu hatırlamadığım bir hayvan severler sayfasında görmüştüm, şimdi bakındım bulamıyorum tüh:(

Hayvan severler acil sayfasına yazabilirsiniz. Veya muhabbet kuşlarına özel sayfalar oluyor, oralara yazmadıysanız yazabilirsiniz.

Başınız sağolsun:(
  • peggy  (29.12.16 11:52:18 ~ 11:53:31) 
sahibinden.com'a baktınız mı ücretsiz sahiplendirenler çıkabilir. hatta para isterlerse de şikayet edin ilanları kaldırılıyor o zaman.


  • pide  (29.12.16 12:42:40) 
Sahibinden de Ankaralı olmuyor hiç. Ara ara bakiyorum. Bi de hepsi satıcı onlarin ya mesajlardan anlaşılıyor.


  • baal  (29.12.16 14:05:51) 
Mesaj attım.


  • eliminhamurubeniboguyor  (05.01.17 01:50:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.