[]

Saç maşası

Merhaba
Yeni çıkan kalın saç maşalarından bakıyorum da
saçlar düz ve gür olduğu için çok uğraştırmasın ve çabuk bitsin istiyorum. 25 mm sizce nasıl? Doğal durur mu?
32'likler çok mu kötü durur?
Marka model olarak tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Teşekkürler

 
youtube'da videolar var 32 mm, 25 mm maşa şeklinde aratırsan çıkar sanırım oradan bir fikir edinebilirsin. ben de düşünüyorum aslında kalın maşa almayı fakat saçım omzumun bir karış altında, kalın maşa için daha uzun saç olsa iyi olur gibi düşündüğüm için almadım.


  • who cares wins  (29.12.16 00:16:37) 
Kalın maşa uzun saçta çok kötü duruyor. Saçlarım kısayken aşırı pratik oluyordu ama dört tutama ayırıp şöyle iki tur sarıp bitiriyordum. Uzun saçta sabah yataktan kalkıp saçını taramaya üşenen kadın haline geliyorsunuz :)
Bir de kalın maşa ömür törpüsü, tutması için uzun uzun bekliyorsunuz o da saçı yıpratıyor.
Beni ki 32 mm idi.
  • bir nick var benden iceri  (29.12.16 00:56:17) 
Remington sleek and curl kullanabilirsiniz. Istediginiz kalinlikta yapabiliyorsunuz eliniz alisinca ve masa gibi tutmasi zor degil, ozellikle de kalin masalar gibi. Kisa surede dusen dalgalar olmuyor bana gore daha kalici. Basta biraz daha zahmetli gelebilir. Tutoriallari var nette.


  • artcilly  (29.12.16 01:32:12) 
25 mm var bende, bundan önce ne düzleştirici ne maşa kullandım, yani saç baş işleriyle pek alakası olan biri değilim ama ben bile becerebiliyorum.
bence ne öyle düğüne gider bi hava veriyo ne de ince ince yoruyor. orta karar bir şey, bundan alabilirsin 32 belki fazla kalın olur (ama dediğim gibi saç konusunda engin bilgilerim yok 32mm için emin değilim :).

  • pamuk helvalar cebe  (29.12.16 01:42:23) 
Videolara bakayım o Zaman dediğiniz gibi. Çok teşekkürler herkese. :)


  • hold short of the runway  (29.12.16 02:04:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.