[]

Her şeyi anlatıyorum (uzun olacak)

Şu linkte biraz saçmaladım ama işin ayrıntısını şimdi anlatacağım

eksiduyu.ru

Onun adı X. X i ilk kez sinema topluluğunun tanışma toplantısında görmüştüm. O gün çok hoşuma gitti gerek yüzü gerek konuşma tarzı. Topluluğun eskilerinden olarak tüm misafirperverliğimi gösterdim kendisine :)

(Burada bir parantez açacağım; sevgilisi olmayan ve arayış içerisinde bir erkek kişisi olarak gelen herkesi bi alıcı gözüyle inceledim. Ve evet belki kızacaksınız ama meyve sebze seçer gibi bir kaç tane belirledim kendime.)

Sonraki toplantıda yanıma gelip bana ilk selam verenlerdendi. Bu hoşuma gitti elbette. Sonra kendisiyle ilgilenmeye sohbet etmeye filan başladım. Aynı topluluktan başkalarınında radarına girmiş olacak ki diğer toplantılarda onunla ilgilenen diğer erkeklerinde yanına gitmeye ( ve biriyle böyle sarılmalı samimili hareketler yaparken de gördüm)

Bunu görünce dedim ki yahu ben abartıyorum kız sadece samimi ve arkadaş canlısı bir kız. Bi ara umutsuzluğa kapıldım.

Sonra kar yağan bir gün üşümesin diye evine götürmeyi teklif ettim topluluk toplantısı sonrası. Biraz mahçup olarak kabul etti.

Burada bir parantez daha açmalıyım. Kızın bazen moralsiz gördüğümde sorardım bişeyin mi var diye yok filan deyip geçiştirirdi.

O gün yolda bu konu açıldı ve "gerçekten merak ediyor musun" diye sonra evet dedim. Daha öne yaşadığı ve hala kafasını kurcalayan bir ilişkiden bahsetti. Yanımda ağladı filan. "ilk defa birinin yanında ağlıyorum kusura bakma filan dedi" hatta bunun için artık iyi bir arkadaş olduğumuzu filan söyledi "sanırım tam burada friendzone a girdim" o gece güldük eğlendik.

Burada bir parantez daha açıyorum. Eski duyuruda da belirttim ama bu kızla şöyl bir sorunumuz var idi. Kızla yüz yüze konuşurken çok eğleniyorduk. Gözlerinden bunu anlıyordum.( Çok güzel maviş gözleri var ya :( )ama mesela whatsapp tan ara sıra yazdığımda ya geç yada kısa kısa cevaplar yazıyordu. Bunu ağladığı konuşmamızda müsait bir zaman sordum. Eve gittiğinde ev arkadaşı ile dedikoduya filan daldığından bahsetti o yüzden böyle oluyor zaten genel olarak çok uzun yazmıyorum filan dedi (***buraya dikkat***)

O gece onu apartmanın önüne bıraktım. Sabaha karşı 6 gibiydi. (müsait olmadığından eve davet etmedi haklıydı) Yolda giderken bana "varınca haber ver" diye mesaj attı. Böyle bir mutluluk yok yahu dünyalar benim olsa bu kadar sevinmem o mesaj kadar.

Sonraki günlerde yine toplantılar oldu. Toplulukta diğer elemanlarla da samimiyet artmaya başladı tabi. Sonra bir gün geldi bana merhaba bile demedi ama başka bir elemana gitti sarıldı. Bu bana çok koydu tabi. Gittim naber hiç selamda vermiyoruz hani iyi arkadaştık dedim. görmemişim pardon ayağına yattı.

Burada bir parantez açıyorum. Bu x özellikle 2 elemanla samimi takılıyordu. Bir gün şakayla karışık sordum bunu tüm yüzsüzlüğümle. "onlar sarılıyor ne yapayım sende sarıl o zaman dedi" Bu çok saçma geldi bana.

Sonra bir gün yine toplantı sonrası starbucks ta bişeyler içelim denildi. Ayrı arabalarla gittik. X "bende geliyorum" dedi. Gittiğimde yoktu ama. Hiç haber filanda vermedi. Bende zaten bu iş olmayacak bu son yaptığı iyice tuz biber oldu artık araya mesafe koyayım dedim.

Yine başka bir buluşmada o hariç herkesle ilgilendim. Yanındaki sandalye boşaldı gel istersen yanıma dedi. Yok dedi böyle iyi. Bir süre sonra "iyi misin yoksa bilmeden seni üzdüm mü" diye sordu. Evet dedim. "Sen ciddi misin" dedi çok şaşırdı. Bende dedi sen geçen geleceğim dedin ama gelmedin. hani insan bir haber verir mesaj atar dedim. Haklısın ama ev arkadaşımla ilgili bir sorun oldu dedi.

O konuşurken ne söylediğini dinlemedim bile. Çünkü gözleri gülüyordu konuşurken. Yahu ben bir insanın gözlerinin güldüğünü ilk defa bu kızda gördüm. O an bana küfür bile ediyor olabilirdi. Affettin mi beni dedi. Evet dedim. Başka bişey diyemezdim zaten.

O günden sonra bir süre daha böyle devam etti. Mesajlara geç ve kısa cevap vermeler ve fakat yüzyüze iken gözlerinin gülmesi hep devam etti.

Bir gün bu hislerimi aynı toplulukta samimi bi ablama söyledim. Bu yazdıklarımı tek tek anlattım. Dedi ki boşver sen bu işi. Neden dedim. Dedi ki "bu bana 2 kelime mesajı esirgeyen kız, yine aynı topluluktan yakışıklı bir çocuğa çarşaf çarşaf mesajlar yazarmış. Onunla birlikte eğlenmeye gidilmiş. Çocuğun evine gidilmiş.(topluluktan yaklaşık 10 kişi olarak) Evinde içilmiş filan. Anlattığım abla kızın attığı mesajlardan hoşlanmamış çocuğu uyarmış (burada çocuk kim ne mesajı atılmış söylemiyor. ) Ben bunları duyunca ölmekten beter oldum. İnanmak istemedim önce ama bunları söyleyen abla bana yalan söylemezdi ve ayrıca bir çok şeyimi bilen biri kötülüğümü istemez. Git başkasını bul sana yaramaz bu kız dedi.

Ben bunları duyduktan sonra dedim ki sileceğim x i hayatımdan. Nasıl 3 ay önce yoksa yine yok dedim. Ama bu hiç kolay değil. Eskiden sosyal medyada tüm paylaşımlarını beğenen ben artık hiç bir paylaşımı beğenmez oldum. Ama içim gidiyor dostlar. Bazen ortak telegram grubundan bişeyler yazıyor gruba yada resimler paylaşıyorum. İçim gidiyor. Sanki elinde silah var bana kurşun sıkıyor her paylaşımda.

Şimdi sevgili duyurudaşlar. Biliyorum içinizde ben büyükler benden küçükler kadınlar erkekler türk dil kurumu çalışanları troller var. Ama hepinizin fikrine ihtiyacım var. Göğüs kafesimin içinde bişey var kız aklıma geldikçe böyle sıkışıyor bilmem anlatabiliyor muyum.

Şimdi önce yorumlarınızı sonra ne yapmam nasıl davranmam gerektiğini söyleyin. Kızın aynı toplulukta olduğunu ve haftanın en az 3 günü onu göreceğimi dikkate alarak.

Önemli not : Lütfen imla kurallarını görmezden gelin. Çok mutsuzum :(
Not 2 : Anlattıklarımla ilgili eksik kopuk bişeyler var ise sormaktan çekinmeyin ( ister buradan ister özelden) Her türlü yoruma ihtiyacım var.

 
haftanın 3 günü görmek zorunda olman işleri karmaşıklaştırıyor. bir şekilde hayatından çıkarman gerekiyor diyeceğim ama nasıl yapacağına dair hiçbir fikrim yok.

kişisel tavsiyem değil de, bu durumlarda herkesten duyduğum bir öneri var: ilgilenebileceğin başka birini bul. diğer seçtiklerinden birine yönelebilirsin. kafanın dolu olması lazım, boş olunca ister istemez akla geliyor.

üzüldüm adına.
  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (28.12.16 22:40:08) 
Yukarının özetini geçiyorum:
X top secret'a gülmüş ve top secret gülücüğe odaklanmış. Ardından X , top secret'ı friendzone'a alıp takmamaya başladığı gibi elalemle gülüp eğlenmeye, vakit geçirmeye gitmiş.
Ne yapayım diye soruyor.


Cevaba geliyorum:
1- Daha da üstüne gidip kaybedeceksiniz
2- Hiç üstüne gitmeden kaybedeceksiniz

Ben ikinciyi seçerdim kalbiniz ne kadar 1 dese de.
  • gkct  (28.12.16 22:46:53 ~ 22:47:09) 
1: hic bir sart ve kosulda o kizla birlikte olamayacaksin.

2: kizin sikinde degilsin. Degildin. Olmayacaksin.

3: kiz seni cepte goruyor. Ki oyle. Ne zaman diger eleman ona yolu verse, senin kopek gibi magdur bakan gozlerinde tatmin oluyor. Sen veya baska biri, ona yeten ilgi.

4: bundan sonra ona bir merhaba dersen gurursuzsun, adam degilsin.

5: daha gercek bir yorum almayacaksin.
  • brad pitt  (28.12.16 22:48:40) 
Aferin kıza. En iyisini yapmış. Peşinde pervane olan erkeklerin arasından gitmiş en iyisini seçmiş. Şekilcilik yapmışsın, o da aynısını yapmış.

Uzaktan sev.
  • mandalina kokusu  (28.12.16 22:54:19) 
Hani başta 4-5 tane seçmişsin ya, bunu eledin şimdi diğerlerine geç bence.
Emin ol senin ilgin kızın hoşuna gitmiş, garanti görmüş seni, biraz havalanmış falan.
Şimdi hiç alakan yokmuş gibi davranıp arada öyle selamlaşıp geç, hatta çoğu zaman görmezden gelmeye çalış. Senle konuşmaya çalışır bi süre sonra:) sakın kanma, artık hep mesafeli ol. O kızdan sana hiçbişy olmaz. Ne arkadaş ne sevgili.
  • megalomaniac  (28.12.16 23:46:44) 
Bir anda iletişimini koparma bence normal tanıdığın biri gibi senin için bir anlam ifade etmiyormuş gibi davranmaya çalış, çok zor biliyorum ama bir anda iletişimi kesersen ya üstüne düşecek kurtulamayacaksın ya da yüz vermedim trip atıyor diye düşünecek yine egosunu tatmin edeceksin. Diğer hedeflere yönel.


  • acckr  (29.12.16 00:57:42) 
bunlar hep yalnizlik...


  • e haliyle  (29.12.16 01:13:41) 
Kız sana hiç o niyetle bakmamış hacı. Sen bazı şeyleri buna yorup umutlanmışsın ama ı ıh.. Boşver, önüne bak.


  • manuel mandalina  (30.12.16 00:39:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.