[]

Yurtici kargo paketimi gasp etti resmen :/ yardim!

Sevgilime internetten yeni yil hediyesi aldim. Hediyeyi ayin 20sinde siparis verdim. 21inde kargoya vermisler ve yurtici kargo subesine gelmis. 7 gun oldu hala gelmedi paket. Subeyi ariyorum 15 dakka sacma sapan tuslara bastirip menulere yonlendirip musteri temsilcisine aktaracaklrini soyleyip sonunda da mesguller aradiginiz icin tesekkur ederiz deyip telefonu kapatiyorlar. Is saatlerimden dolayi kargo subesine de gidemiyorum. Twitterdan yazdim oradan da donmuyorlar. Yilbasina da birsey kalmadi. Resmen gasp ettiler paketimi ne yapabilirim?




 
Hediyeyi hangi siteden aldıysan o sitenin müşteri hizmetleri ile görüş


  • gazozailacatmauzmani  (28.12.16 20:55:19) 
aynısı başıma geldi. tarihler bile aynı. kargoyu iki adım yerden 1 haftadır teslim edemediler, ben de siparişi iptal etmek zorunda kaldım. şubeye gidip almaktan başka seçenek gözükmüyor ki ben de işten güçten dolayı gidip alamadım. adamlar aleni biçimde insanlarla dalga geçiyorlar. Olmaz tabi ama umarım en yakın zamanda batarlar.


  • dylancash  (28.12.16 20:57:40) 
benim de üç tane kargomun üzerine yattılar. 444 99 99 bu numaradan müşteri hizmetlerine bağlandım. buradan ilgilendiler. siz de aynı şeyi deneyebilirsiniz.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (28.12.16 21:01:25) 
Bu esnada saticiya da mesaj attim. Adamin da bir sucu yok ki ertesi gun kargoya vermis. Birsey diyemiyorum. 444 lu numarayi arayacagim. Tesekkurler.


  • iadeli taahhutlu  (28.12.16 21:07:06) 
adamın bir suçu yok demeyin
arayın "yurtiçiyle gönderdiğiniz bilsem zaten almazdım, teslimat yaptıkları görülmüş mü, dalga mı geçiyorsunuz?" deyin
işe yarıyor.
  • niye ama  (28.12.16 21:09:43 ~ 21:10:06) 
Çağrı merkezinin şubelerle iletişimi yokmuş, bizzat çağrı merkezi söyledi bunu bana. Allaha emanet o kargo artık.


  • devilred  (28.12.16 21:11:54) 
ben şeye şaşırıyorum ya. e-ticaret firmalarının yurtiçi kargo takıntısına.

aras kargo, sürat kargo vb. kargo firmaları yurtiçinden ciddi manada çok daha ucuz fiyat teklifi veriyorlar. hatta ups kargo ile yurtiçi kargo arasında bile 15-20 kuruş oluyor genelde en fazla. ama inatla yurtiçi kargoyu terich ediyorlar.

cidden çok acayip ya.

biz e-ticaret işindeyken, şikayet gelen hiçbir kargo firmasıyla çalışmamaya karar verdik. en son ups'e yöneldik. adamlar aras kargodan bile daha ucuz teklif vermişti. 0 şikayet.

e-ticaret sitelerinin ciddi bir problemi bu. kargo konusunda "bana ne abi" kafası.
  • tchuck  (28.12.16 21:14:39) 
Hocam şubeye gidip beyinlerini s.keceksiniz, başka yolu yok.

İki hafta kadar önce başıma geldi benzeri bir durum yurtiçi'yle. Kargoyu getirdik diyolar getirmiyolar, şubeye gidiyorum dağıtımda biz getiricez size diyolar ama gelen giden yok. Günler geçti. Sonunda şubeye gidip 1 saat uğraştım, kargoyu aldım. Olay da şu; bana gelen paket bilmemnerenin merdiveninin altına düşmüş bulamıyolar, bunu da bana söylemek yerine günler boyu dağıtımda ayağı çekiyolar.

Nefret ediyorum yurtiçi kargo'dan, nefret. Tüylerim diken diken oluyor adını dahi duyunca.
  • buff  (28.12.16 21:16:31) 
Satın aldığınız siteyi darlayın. Satıcının ağzına tükürün, benim elime geçmedikten sonra a.k. senin verdiğin kargonun falan dersiniz. En azından belki iade ederler de paranızı geri alırsınız.


  • babilbaligi  (28.12.16 22:18:44) 
Saticiyi darlamama gerek kalmadi adam benden cok ugrasti zaten. Dun saat 4 bucukta dagitima cikmislar, annem de malesef bi o gun evde degildi... ve evde yoktunuz notunu asmislar kapiya gitmisler. 7 gun evde oturup gelmeni mi bekleyecektik...
Bugun sansima is yeri bi guzellik yapti 3te cikacagiz da o kagitla gidip alacagim.
Bir daha da ozel bir gun icin asla internetten alisveris yapmam. Ben dersimi aldim.
  • iadeli taahhutlu  (30.12.16 07:55:02) 
özel bir gün ise ups kargo gayet kullanışlı.


  • top_secret  (30.12.16 08:45:57) 
Kargo şubesi ile paket teslim edilecek yer uzaksa, dağıtıma falan çıkarmıyorlar, direk geri iade oluyor bence. n11'den aldığım benim paketim de iki defa teslim edilemediği için geri döndü. Dediğin gibi insan evladıyla konuşacak bir numara olmuyor, telesekretere bağlıyor. İşin garip tarafı Yurtiçi kargonun elemanı beni cepten aradı, ben merkeze geldim ama çok dağıtımım var, bulunduğunuz bölgeye çıkamayacağım (merkeze 1km uzaklıkta bir yer) burada teslime edebileceğim bir yer varmı diye sordu. Ben de merkezde tanıdığım yok, adrese teslim etmen lazım dedim, acelesi yok yarın da teslim edebilirsin dedim. Sonrasında kargom satıcıya geri gitmiş, arayan kişinin cebini geri arıyorum, açmıyor. Yurtiçi kargoda o sisteme girilen bilgilere aldanmayın, prosedür gereği birşeyler sallıyorlar.

donanimhaber foruma bunu yazdım, n11 ile ilgili bir şikayetim olmamasına rağmen forumu takip eden n11 bana anında mesaj attı ve telefon numaramu isteyip irtibat kurdu, ilgilendi, konuyla ilgili oalrak beni tam 7 kez arayıp bilgilendirdiler. onlara benim satıcıyla ilgili bir problemim yok, adam ikinci kere ürünümü gönderdi yaptırımınız varsa Yurtiçi Kargo'ya söyleyin dedim, onlar da kargo ile ilgileri olmadığını istersem satıcıyla bu konuyu görüşüp başka kargo şirketiyle göndermesini sağlayabilirsiniz dedi. Sonuç olarak amazon.de 'den satın aldığım ürün İstanbul'a 6 günde ulaşırken, yurtiçi kargo sayesinde İstanbul'dan alınan ürün Sakarya'ya teslim edilemiyor.

İstanbul'da merkezi bir bölgedeyim aynı gün farklı kargo ile iki ürün alıyorum, satıcılar aynı gün kargoya veriyorlar ama Yurtiçi diğer kargodan bir gün sonra teslimat yapıyor. Hem yavaşlar, yavaş olmadıkları yerde de kargoyu keyfi olarak teslim etmiyorlar.
  • Tutkun  (30.12.16 08:46:18) 
en büyük suç satıcının çünkü yurtiçi kargoyla çalışıyor. inatla satıcıyı savunmuşsun ama baş suçlu satıcı. neyse sorunun hallolmuş (gibi) gözüküyor hadi bakalım.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (30.12.16 08:49:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.