[]

şirketin sermayesinden başarılı ya da başarısız olduğu anlaşılır mı

yani ş u kadar sermayeyle kurulduk yazıyor mesela sitesinde ee benim bundan ne anlamam lazım? grup şirketi harçlığı bol tutuyor mu nedir yani?




 
bir çıkarımda bulunmak zor


  • MiraTaurus  (28.12.16 19:33:36) 
düşük yazıyorsa şu an ki sermaye tutarı ile karşılaştırın demek istemiştir yazan kişi. örneğin 5.000 tl sermaye ile başladık 2 yıl içerisinde şunları yaptık şu an ki ödenmiş sermayemiz 10.00.000 tl derse adam. ha dersin iş yapmış kenara para koymuş, sermayeyi arttırmış.

adam eğer derse 5.000.000 tl ile başladık vs, orada işte çok para koyduk bu işe korkmayın gelin bana demek istemiştir.
  • liriamer  (28.12.16 19:38:11) 
liriamer +1. yani sizde algı oluşturabilmek için diyebiliriz.

daha iyisi için mali tablolarını analiz etmeniz lazım.
  • qobel  (28.12.16 19:57:12 ~ 19:57:38) 
bir şey ifade etmesi gerekmez. her büyük sermaye başarıyı göstermez, ortaklar bastırmış para koymuştur. ancak sermayesi ufaksa şirketin büyük olma ihtimali yok. cirosu ve karlılığı olan şirketin sermayesi de zamanla artar.


  • 507  (28.12.16 19:57:32) 
bauhaus un sermayesi 50.000 tlydi en son. küçük sermaye küçük iş demek değil, istisnalar var.


  • liriamer  (29.12.16 19:36:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.