[]

31 Aralık akşamı İETT ve E5?

Merhabalar,

31 Aralık akşamı İstanbul'a uçmayı düşünüyorum. Birkaç sorum olacak:

1) İETT otobüsleri çalışır mı o gün akşam 10'dan sonra?
2) E5'in hali nice olur, daha önce deneyimleyen var mı?
3) Hava durumu biraz tedirgin etti ama cumartesi açacak sanırım, uçak seferleri iptal olur mu, trafik nasıl olur, öngörebilen, bilgisi olan varsa sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

 
otobüs çalışır çalışmasına da akşam 10'dan sonra zaten normal günlerde bile seyrek oluyor seferler. bir de bu sene cumartesiye denk geldi daha da erken biter. bir kaç hat var onlar 24 saat çalışıyor zaten.

yılbaşının ekstra bir trafik yarattığını hatırlamıyorum. e-5'te falan sorun olmaz yani ama caddebostan sahili, bağdat caddesi, beşiktaş, taksim vs.de trafik olması için cumartesi olması yeterli zaten yılbaşı olmasına gerek yok.
  • nrmnm  (28.12.16 18:51:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.