[]

Nedir Şimdi Bu?

Öncelikle belirteyim eşek kadar adamım ben, ama bugüne kadar yaşamadığım duyguları yaşıyorum ve artık kendi kendimi üzmeye başladım. Dolayısıyla bir şekilde içimi boşaltmam gerekiyor. O yüzden burda veya başka mecralarda "adam asmaca" peşinde olup bu şekilde eğlenen arkadaşlara (ki kendilerine saygım vardır) mesajım lütfen beni o gözlükleri ile değerlendirmesinler.

Şimdi bendeniz işyerimdeki bir hanımdan hoşlanıyorum herhalde ama durum biraz ilginç. Şöyle ki kendisi ile ilgili fiziksel özellikler pek beni çekmiyor. Ben 192 cm kocaman bir herifken karşıdaki kişi en fazla 160 cm minyon bir hanım. Yanlış anlaşılmasın her iki tarafta da bir anormallik yok sonuçta fiziksel özelliklerinizi seçerek gelmiyorsunuz dünyaya. Ama benim bugüne kadarki benzer duyguları hissettiğim insanlar fiziksel olarak daha bi farklı (bu hanım arkadaş da gayet güzel bu arada) daha bana yakın tipte olurdu ve cinsel olarak da bir arzu duyardım kendilerine. Ama şu anda fiziksel hiçbir çekim hissetmiyorum. İnanın çıkmaya başlasak elele tutuştuğumuzda oluşacak o garip görüntü bile geliyor gözümün önüne. Politik düşüncelerimiz uyumsuz, sosyo - kültürel yaklaşımlarımız uyumsuz, hoşlandığımız şeyler uyumsuz. Valla ortak bi noktamız da yok gibi. Ben evcimen iken o bütün haftasonu gezdiğini anlatır durur mesela. İnanın ben de hayret ediyorum kendime. Bu kişiden nasıl hoşlanıyorum anlam bile veremiyorum.

Ama durum buyken "keşke bütün gün yanında otursam da o konuşsa ben dinlesem" der gibiyim. Durup durup odasına bakıyorum gün boyunca, sürekli havadan sudan bahaneler üretiyorum onunla konuşmak için vs. Kesinlikle anlamıştır zaten bi şeyler hissettiğimi ve karşılık alamayan her birey gibi eziklik de hissetmiyor değilim. (Hayır maalesef öyle çok cool biri değilim, etkileniyorum)

Evet üzücü olanı söyleyeyim, kendisi sanırım benden hoşlanmıyor. Sadece bikaç defa çok hoş göründüğünü söylediğimde, "sen böyle hep gel de bu cümleleri söyle, iyi hissediyor insan kendini" demişti. Başka da güzel güzel gülümsüyor işte.

Acaba kırılan egomu mu onarmaya çalışıyorum?

Delirdim mi acaba?

 
"gayet güzel bu arada" - Güzel buluyorsun ama herhangi bir cinsel çekim hissetmiyor musun?

Önceki ilişkilerinin bir önemi yok. Önceden hep uzun kız severken şimdi kısayı beğenmiş olabilirsin. Ya da herkese göre çirkindir ama saçının kıvırcıklığı seni çekmiştir. Olabilir böyle şeyler, normal.

Hatta cinsel/estetik olarak çekici bulmadığın birinden de hoşlanabilirsin. Nadir oluyor ama oluyor öyle şeyler arada. Bir arkadaşım var; kızın biriyle alkollüyken cinsel bir şeyler yaşamıştı, sonra da bana "abi her şey süper, ama cinsel olarak hiç çekici bulmuyorum kızı, sevgili olmamız imkansız" demişti. Sonra kafa yapıları o kadar uyuştu ki birlikte oldular, yıllardır birlikteler, nişanlandılar ve çok aşık bir şekilde mutlular. Yani baştaki cinsel çekim olmadan da hoşlanma/aşk olabilir. Ancak...

Hoşlanacağın bir yanı olması lazım lan! Politik olarak farklı, sosyo-kültürel olarak uyumsuz, ortak nokta yok... Neyinden hoşlandın lan bu kızın? Acaba önceden alışık olmadığın tarzda olması mı ilgini çekti? Ya da iş yerindeki makamı güçlü geldi de bir hayranlık olarak mı başladı? Belki de ilk başta onun sana ilgi duymasını bekledin, ondan böyle bir ilgi gelmeyince şaşırdın ve hırs meselesi haline getirdin? Onda seni çekenin ne olduğunu bulursan daha net görürsün önünü.

Herneyse, bunların çok da önemi yok aslında. Hoşlanmışsın bi kere, bundan sonra elde etmeye çalışırsın, gerisi teferruat. Ama onun sana ilgisi yoksa yapabileceğin bir şey yok zaten.

Çok konuşmama rağmen pek bir şey anlatamadım ama özetle:

- Bu kadar uyumsuzsanız, birlikte olsanız da mutlu olamazsınız, vazgeç.
- Vazgeçemedin, hoşlanıyorsun. Şansın varsa zorla, dene.
- Açık kapı bırakmadı, sana karşılık vermiyor. Yapacak bişey yok, vazgeç.
  • long live rock n roll  (28.12.16 19:55:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.