[]

Turkcell TV'yi önerir misiniz?

Önerir misiniz?

Şu an digiturk kullanıyorum. film, dizi, belgesel kanallarıyla birlikte.
en uyuz olduğum nokta azıcık rüzgar esse yayın gidiyor. Turkcell TV internet yayını yaptığından böyle bir problem yokmuş. ama diğer özellikleri nasıl bilmiyorum.

 
Turkcell Superonline Fiber paketi ile 2 yıllık hediye olarak geldi tüm kanallar açık kayseri'de rüzgarın bol olduğu bir semte oturmama rağmen daha kesildiğini görmedim internet bağlantınız ile alakalı bir durum sinema kanalları digiturk kadar kaliteli elbette değil ama idare etmezde değil belgesel kanalları oldukca doyurucu eşim digiturkte muzik kanalı bulamazdı bunda oyle bir durum yok ileri geri sardırma ,6-7 saat kadar geriye gidip seyretme,saklayıp daha sonra seyretme ve benim en cok sevdigim kanal icinde kucuk bir ekranda baska bir kanala bakma dün beşitaş macını seyrederken kucuk ekranda liverpolu seyrettim mesela
Tavsiye ederim

  • melsam1967  (28.12.16 13:52:07) 
bu konuda güncelleme yapmak lazım. ücretsiz kanalların hepsi gitti.4,9 olan fatura 14,9 a cıktı. öperim böyle hizmeti internetten turkcell tv hizmetinizide iptal edemiyorsunuz kapattırmak için mecburen bayiye gitmek lazım.

bilginize.


pozitif yönler
*ücretsiz ingiltere ligi
*12 saat geri alabilme
*kayıt edebilme

negatif yönler
*kanal geçişleri yavaş
*kafalarına göre kanal ekle çıkar olabiliyor
*internet gitti mi tv gidiyor


ücretsiz uydu varken her ay para vermek gereksiz. turkcell bana 4.90 a verdiği için kullanıyorum.nşa da 15 lira olması lazım.
  • prezarlatif  (28.12.16 13:52:09 ~ 03.01.17 17:40:42) 
Rüzgardan yayın gidiyorsa çanak montajında bir sorun olabilir, ya çanak uyduyu yeterince görmeyen kör bir noktaya monte edilmiştir ya da yönü yanlıştır, düzelttirebilirsiniz.


  • mikro patlama  (28.12.16 14:05:10) 
verdikleri kutu aşırı dandik 1 kanal değiştirmek için net 15 saniye falan bekliyorsunuz, bizde yayın gitme gibi bişey olmuyor modeme bağladılar internet üzerinden izliyoruz ama kanal geçişleri ve kanal sayısının azlığı bir problem. annen baban tv8 izliyorsa tv8 yokmuş sürekli onu söylüyorlar. aylık 10 tl ye 24 ay için kitlediler bize totale bakınca bu hizmet için çok para


  • eja  (28.12.16 16:44:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.