(2)
megane sedan - nasıl bilirsiniz?
yeni dizel otomatik megane sedan'a geçmek üzereyim. joy paket olacak muhtemelen. şu anda 2014 dizel otomatik fluence kullanıyorum.önceki araçlarım:2016 astra sedan dizel - man2014 citroen c4 dizel - manne dersiniz? sıfır fiyatı 86k civarıymış. kullanan gören var mıdır? özellikle en alt versiyonunu s
yeni dizel otomatik megane sedan'a geçmek üzereyim. joy paket olacak muhtemelen. şu anda 2014 dizel otomatik fluence kullanıyorum.
önceki araçlarım:
2016 astra sedan dizel - man
2014 citroen c4 dizel - man
ne dersiniz? sıfır fiyatı 86k civarıymış. kullanan gören var mıdır? özellikle en alt versiyonunu soruyorum. fluence'in en boşu baya kötü çünkü.
0
çok zamlandı. orta paket dizel 85,5 diyorlardı kasım başı, şimdi 90 üstü istiyorlar bi de 24.000 tl 24 ay 0 faizi kaldırmışlar, 2000 tl de oradan gelecek karı eklesen 7000 tl zamlı. ben olsam almazdım, yeni araç zaten satmaları gerekiyor reklam için, satamayınca fiyat düşürürler döviz uçmazsa.
0
benim adim kerim hepinizi severim
(
27.12.16)
Geldi aracım. Joy paket + park sensörü, sis farı falan filan. Alet fena değil, reno değil gibi sanki epey bir geliştirmişler kendilerini, ama 95 bine çok daha güzel araçlar alınabilir diye düşünüyorum halen.
0