[]

megane sedan - nasıl bilirsiniz?

yeni dizel otomatik megane sedan'a geçmek üzereyim. joy paket olacak muhtemelen. şu anda 2014 dizel otomatik fluence kullanıyorum.

önceki araçlarım:

2016 astra sedan dizel - man
2014 citroen c4 dizel - man

ne dersiniz? sıfır fiyatı 86k civarıymış. kullanan gören var mıdır? özellikle en alt versiyonunu soruyorum. fluence'in en boşu baya kötü çünkü.

 
çok zamlandı. orta paket dizel 85,5 diyorlardı kasım başı, şimdi 90 üstü istiyorlar bi de 24.000 tl 24 ay 0 faizi kaldırmışlar, 2000 tl de oradan gelecek karı eklesen 7000 tl zamlı. ben olsam almazdım, yeni araç zaten satmaları gerekiyor reklam için, satamayınca fiyat düşürürler döviz uçmazsa.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (27.12.16 21:05:00) 
Geldi aracım. Joy paket + park sensörü, sis farı falan filan. Alet fena değil, reno değil gibi sanki epey bir geliştirmişler kendilerini, ama 95 bine çok daha güzel araçlar alınabilir diye düşünüyorum halen.


  • roket adam  (16.01.17 00:41:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.