[]

whatsapp fotoğrafları kaydetme sorunu

ben bu androidi s***m arkadaş. hanıma note5 aldık gelen fotoğrafları direkt galeriye kaydediyor. otomatik indiri kapatsak bu defa vatsapptan gelen fotoğrafı göstermiyor. görmek için indir diyoruz bu sefer de galeriye kaydediyor. iphonedaki gibi galeriye kaydetmeden sadece vatsapp içinde görüntüleme yok mu bunu ya? android pişmanlıktır arkadaş.




 
Girizgaha sesli güldüm. Android'in -bence- tek kötü özelliği. Malesef çözümü yok. Ben de zamanında çok bakmıştım.


  • hincaluluc  (27.12.16 20:14:38) 
Android pişmanlık demeyelim de, onlarca serbestinin yanında böyle temel saçmalıkları var. Kimi isyan ediyor ve iphone'a yöneliyor haklı olarak. Ben de sırf bu olayı sebebiyle koyu android fanlığından düz apple'cılığa geçmeyi düşünüyorum ileride. Çünkü Whatsapp gitgide arama fonksiyonundan da ön plana çıkmaya başladı. Mesajlaşma zaten bitti gibi. Galeri de önemli mevzu, aradığımı bulamıyorum. Hele bir de içinde 32445 arkadaşın bulunduğu goygoy grupları varsa galerinin karışıklığından yılıyor insan.

Tam çözüm müdür bilmiyorum ama whatsapp'ın sitesinde sıkça sorulan sorular tarzı bir yerde kod yazmalı, klasör açmalı bir çözüm görmüştüm. Eskiden olsa uğraşırdım ama büyüdükçe üşeniyor insan. Belki bulabilirsiniz.
  • hincaluluc  (27.12.16 20:20:22) 
bi tane dosya yöneticisi buluyorsun artık telefonda varmıdır kendin indiririm dersen fx file manager. whatsapp klasöründe .nomedia diye bi dosya oluşturuyorsun artık resimler gözükmüyor galeride. başındaki nokta önemli. olmazsa whatsapp içindeki Whatsapp/Media/ klasöründe de oluştur yine olmazsa sırayla git işte WhatsApp Images

.nomedia
  • masa penisi  (27.12.16 20:32:07 ~ 21:12:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.