[]

Müzik türü bulmaca

Şarkıların adına göre ya da dinlenilen müziğin ritmine göre türünü söyleyen bir uygulama ya da program var mı?

Biliyorum, zor bir şey istiyorum ama dinlediğim şarkıların türlerinin ne olduğunu detaylıca bilebilsem çok güzel olurdu. Teşekkür ederim şimdiden.


 
soruna tam cevap olmadı ama,
mobil uygulamaya şarkıyı dinletiyorsun adını buluyor www.shazam.com
last fm de parçanın türü yazıyor: www.last.fm
spotify da listeler var türlere göre play.spotify.com
  • AWD  (27.12.16 19:58:33) 
spotify, haftalık keşif olayı ile söylediğiniz şeyi büyük oranda gerçekleştiriyor.


  • empty blank  (27.12.16 19:58:50) 
Mp3tag programi bu konuda basarili.


  • halitkin  (27.12.16 22:03:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.