[]

istanbul'dan izmir'e bisikletle gidebilir miyim?

bu muğlak soruyu şöyle somutlaşırayım:) sedona 310 yol bisikletim ve her türlü güvenlik,tamir aksesuarım var. bisikletle daha önce 30 km'nin üzerine çıkmadım. hedefim günde 50-60 km sürüp 5 günde varmak. yolculuk bandırma feribotundan indikten sonra başlayacak.

tecrübeli arkadaşlar bir yorum yapsa, ne dersiniz yapılır bir şey midir? daha önce aranızda giden, ya da tanıdığı giden var mı? nelere dikkat etmeli, hangi güzergahı kullanmalı?

şimdiden sağolun.

 
tabii ki gidebilirsin. benim uzun tur tecrübem yok ama bisikletforumda birçok konu bulabilirsin turlarla ilgili. göz atmanı tavsiye ederim.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (27.12.16 14:10:29) 
Gidilir. 2 sene once istanbulda aktifpedaldan bisiklet satin aldim toplattim ve feribotla bandirmaya gecip oradan binerek 130 km kat ettim. Gece 12den sabah 9a kadar.

Ekipmanini saglam tut suyu bol tuket ve trafige dikkat et. Bir de benim gibi tek basina gece yolculugu yapma kopeklerden gina gelir. 6 kopek kosturmustu hic unutmam.
  • halitkin  (27.12.16 14:57:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.