[]

Bilgisayar kullanıyor musunuz?

Selamlar,ben bir yıldır kullanmıyorum.Mobile asırı alıstım, her seyi telefondan yapıyorum.Siz de nedir durumlar? Word,excel isi varsa açıyorum bi.




 
evet. bilgisayar ekranı daha geniş.


  • sutlu nescafe  (27.12.16 12:53:30) 
Evet kullanıyorum, tlf ekranı ne kadar büyük olursa olsun gözlerimi yoruyor.


  • melengich  (27.12.16 12:54:47) 
Gün içinde ofiste, akşam evde telefonu elime almıyorum desem yeridir. Sadece dışarıdayken çok lazım olursa kullanıyorum.


  • crown  (27.12.16 12:55:40) 
evet caps yapmak telefonda zor iş


  • gozu acik sevisen yahudi  (27.12.16 12:57:54) 
1 yılı geçti, sürekli tablet kullanıyorum. e-imza lazım oldukça açıyorum bilgisayarı.


  • babilbaligi  (27.12.16 13:13:35) 
ben tam aksine telefon kullanmıyorum neredeyse. sadece aramalar ve gerçekten çok lazım olursa başka şeyler için. onun dışında whatsapp için bile web.whatsapp'i kullanıyorum. telefonda yazı yazmak kadar nefret ettiğim başka bir şey yok. bilgisayar başında zombi gibi 3 gün geçirebilirim ama telefon olmasa 3 gün dönüp bakmam. allah belasını versin telefonun.


  • der meister  (27.12.16 13:16:32) 
bir şey üretmek için değil zaten mobiller, telefon ve tablet tüketmek için. siz de zaten bir şey üretmeye ihtiyaç duymuyorsanız bu ürünler daha kullanışlı olabilir.

ben hiç sevmiyorum telefonda bir şeyler yapmayı. ek olarak kulaklık olmadan hayatta telefonda konuşmam, kulağa dayayıp konuşmak çok saçma geliyor. telefonu genelde ailemle, sevdiklerimle filan konuşmak ya da iş için kullanıyorum. onun dışında yoldaysam ancak bir şeyler okurum reddit, duyuru etc. evde genelde pek dokunmuyorum.
  • kurnaz  (27.12.16 13:41:43) 
bilgisayar kullanıyorum mobili asla tercih etmiyorum.


  • basond  (27.12.16 13:43:25) 
Ben masaüstü bilgisayardan aldığım zevki hiçbir şeyden alamıyorum.


  • angelus  (27.12.16 13:46:54) 
@kurnaz: Tablette word, excel, outlook çalışıyor. Google docs var, Google Drive var, birçok program için birçok alternatif var. Pdf editlemek daha kolay, çizim programlarından cad programlarına kadar var. Şarjları bilgisayara göre uzun gidiyor, kendinden sim kart ile bağlantı imkanı da var. Kalem dahi mevcut. Üretmek için ideal cihaz.

Ha siz şeker patlatırsanız, o sizin sorununuz.
  • babilbaligi  (27.12.16 14:35:58) 
Sadece birseyler izlemek icin aciyorum bir de kurgu montaj photoshop falan yapacaksam. Onun disinda mobildeyim.


  • halitkin  (27.12.16 15:01:46) 
@babil

tablette word excel pp gibi şeyleri sadece tabletten kullanan varsa sanırım windows ödül filan verir adama. bende bundan dolayı windows tablet aldım asus transformer dışarıda ufak işleri halledebilmek için. bu işlerde 1. sıraya tableti koyup iş yapan adam ciddi işler çıkarmıyordur. sadece surface var aklıma gelen böyle kullanılabilecek tablet. o da tablet değil aslında, bilgisayar.

pdf editlemek notebook ya da bilgisayarda tablete göre kat kat kolay. he çok extreme şeylere ihtiyaç duymayan adam için klasik tablette daha kolay olabilir o başka.

bir kaç alanda tabletin başarılı kullanımı var, sanat, grafik çizim gibi ama cad için tablete geçen firma tanımıyorum ben.

dediğim gibi bende windows tablet var, bunu mobilde 2cil kullanımda kullanıyorum, şeker patlatmak ne demek bilmiyorum ama tableti iş için 1. sıraya koyan tek bir şirket bilmiyorum.
  • kurnaz  (27.12.16 16:33:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.