[]

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım

Kendinizde sevmediğiniz ve değiştirmek istediğiniz özellikler hangileri?

Ben başlıyorum. Bazen özgüvenim gereksiz şekilde yüksek olabiliyor. Çoğu konuda da istikrarı sağlayamıyorum.

Buyurunuz...

 
Çok boş ve düz adamım ama bu özelliklerimi değiltirmek istemiyorum
Değiştirmek istediğim bir özelliğim yok

  • basond  (26.12.16 23:50:28) 
duygusuz bir insanım. bazen değiştirebilsem diye düşünürüm.


  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (26.12.16 23:52:25) 
Bir işin neredeyse sonuna gelmişken bile gemileri yakabiliyorum. Karşılığını alamıyorum haliyle. Dilimi tutamıyorum.

Uzun vadeli planlarda cozurdayabiliyorum.
  • la rana  (26.12.16 23:53:05) 
Sakarligimdan rahatsiz oluyorum. Elimi kolumu nereye koyacagimi bilmedigim anlar fazla oluyor soguk kanli kalamiyorum. Karsi cinsle iliskilerde cok yeteneksizim. Bir de bagiramiyorum insanlara seslenemiyorum kapi tiklatirken bile acaba cok mu sesli tiklattim diye dusunuyorum. Bunlari olumlu halleriyle degistirmek isterdim.


  • meteorzede  (26.12.16 23:55:01) 
biraz daha gözü pek, ve plan kurmaktan korkmayan biri olsam çok iyi olurdu.


  • noluyor  (26.12.16 23:57:05) 
özgüvenim çok düşük. bazen şöyle oluyorum: www.youtube.com

risk almıyorum. özgüven düşüklüğünün etkisi olabilir bu ama emin değilim.
  • ron dennis  (26.12.16 23:58:18) 
"hayır" demeyi bilmiyorum, bu sebeple sürekli istemediğim durumlarda buluyorum kendimi.
bunu değiştirebilsem eminim yararını görürdüm

  • qxgviper  (27.12.16 00:01:33) 
dengesizlik ama değiştirmem


  • acckr  (27.12.16 00:32:46) 
bazen fazla sulalem rahat ve fazla takmayabiliyorum bir seyleri bazen de elim ayagim titriyor endiseden, ayarim yok, degisebilecegimi dusunmuyorum


  • tiredpanda  (27.12.16 00:34:07) 
Her bi b.ktan anlamam ve bunu isteyerek ya da istemeyerek belli etmem.
Sonra salak saçma bir ton işle uğraşmak. Angarya işlerin paratoneri olmak.
Temel fıkrası gibi. Bizim orada iş yapanı s... Neyse öyle işte.
  • eeb  (27.12.16 00:43:16) 
Gereksiz stresli ve telaşlı bir insanım. Bir de her şeyim planlidir kafamda; bir şekilde planladığım gibi gitmezse işler günü kendime zehir edebiliyorum. Bu arada şirket filan da yönetmiyorum, günlük planlardan bahsediyorum.

Günluk hayatı böyle olan bir insanın akademik hayatı da pek rahat olmuyor tabii.
  • fraise  (27.12.16 00:45:25) 
Cesaretsizim ve inatçiyim.


  • cabiday  (27.12.16 00:49:53) 
Müzakere, pazarlık yeteneğim sıfır. Biri bana 'Şunu şöyle yapacaksın' dese, onu öyle kabul ederim. Bazen umrumda olmadan, bazen istemeye istemeye ama beceremiyorum karşı koymayı. 'O da böyle bir insan. Onun yerinde olsam ben de öyle isterdim' deyip haklı bulabiliyorum. Bir fıkra var; halk Nasreddin Hoca'dan Timur'la konuşmasını ve Timur'un ekinlerine zarar veren fillerini kendi arazilerinden çekmesini söylemesini isterler ama Nasreddin Hoca müzakereden çıktığında 'Timur on fil daha gönderiyor, o noktada anlaştık' gibi bir şey der. Benim de tam öyle; filleri çekmesini istemeye giderken on ekstra fille çıkarım oradan.Gerçi Nasreddin Hoca kasıtlı yapmıştı onu ama benimki kasıtsız öyle olur.

Bir de şarkı söyleyebilmeyi çok isterdim. Bir kere şarkı söylüyordum da, abim 'Ne güzel şiir okuyorsun' dedi. Gerçi çoğu insan 'Normal insan gibi şarkı söylüyorsun. Tamam, fazladan bir yetenek yok ama öyle şiir falan dağil' diyor. O fazladan yetenek olsun isterdim.

Bir de uçak korkum olmasın.
  • aychovsky  (27.12.16 00:56:38) 
Feci şekilde dunning kruger sendromundan muzdaribim.


  • burka  (27.12.16 00:59:03) 
Kendi kendime yetemiyorum, keske dogustan oyle bi insan olsaymisim. Su an degistirmek icin cabaliyorum gerci.

Karamsar ve depresif biriyim ve bunu seviyorum aslinda ama boyle olmak da istemiyorum, acikcasi bunu degistirmeye calismiyorum cunku dedigim gibi hosuma gidiyor ama keske icimden iyimser olmak gelseymis yine de.

Kontrolcu ve baskici bi insan olabiliyorum bazen ve etrafimdaki insanlari biktiriyorum. Bunu da kontrol altina almaya calisiyorum oo ironi :p

Duygusuz bi insanim diyenler olmus, ben de fazla duyguluyum sanirim. Biraz daha rasyonel olmak isterdim.

Daha bir suru sey var da en onemlisi de sanirim kendimi oldugum gibi kabullenebilmek isterdim ya, sanirim zaten kendimi olmadigim bir insana cevirmeye calistigim icin mutsuz oluyorum. Ama artik ne kendim olabiliyorum ne olmak istedigim kisi
  • yuzır  (27.12.16 01:57:50 ~ 01:58:36) 
hırs ve orospu çocukluğu arasındaki ince çizgide dans ediyor oluşum.


  • parcaliham  (27.12.16 02:24:29) 
bazen çok şereffee olabiliyorum. anında satarım hiç acımam.


  • _goddard_  (27.12.16 02:32:36) 
çok somurtkanım. dertsiz tasasız, gayet keyfim yerindeyken bile dışarıdan dünyadan bezmiş görünüyorum. öyle diyorlar. bi de ben fark ediyorum arada mesela biriyle konuşurken ben tebessüm ettiğimi sanıyorum ama sonra yansımamı görüyorum suratım dümdüz. böyle enerjik insanlar var ya kıpır kıpır, onlar gibi olamasam da azıcık ucundan onlara benzesem ne iyi olurdu.

@yuzır
"Karamsar ve depresif biriyim ve bunu seviyorum aslinda ama boyle olmak da istemiyorum, acikcasi bunu degistirmeye calismiyorum cunku dedigim gibi hosuma gidiyor ama keske icimden iyimser olmak gelseymis yine de. "
ahahahah cevap verdikten sonra okudum +1500
  • alice bonnie stanley  (27.12.16 02:42:04 ~ 02:45:23) 
çok kararsızım. her şeyin iyisini yapmaya çalışırken hiçbir şey yapamadığımı düşünüyorum.
birine kızınca, sinirlenince pek belli edemiyorum.

  • ontheroad  (27.12.16 02:48:02) 
Karşımdaki insanın beni ilgisiz görüp üzülmemesi adına anlattığı saçma sapan şeyleri pür dikkat dinliyormuşum gibi görünmem, bu da yetmezmiş gibi hiçbir isteğim olmadığı hâlde soru sormaya çalışmam. Oysa bazı rahat insanların yaptığı gibi, dinlemediğini apaçık göstermem icap eder. Bırakayım azıcık üzülsün. Değil mi yani.


  • lazarus  (27.12.16 06:46:13) 
gereksiz insanlara cok deger veriyorum. gerci bu kendi kisiliklerini gizledikten sonra oluyor.


  • evimin paspasi  (27.12.16 07:25:14) 
gevşeklik var ben de.
bi de inanılmaz salaklıklar yapabiliyorum.

  • klar  (27.12.16 07:59:01) 
rahatına düşkün bir sorumsuzum, zorluklarla baş etmek yerine ötelemeyi ya da kaçmayı tercih ederim. hayatım böyle geçtiği için duruma alıştım, zaten bu saatten sonra değişmez, pek de istemem galiba. değişmeye çalışmak bahsettiklerimle çelişeceği için...


  • baba jo  (27.12.16 08:26:18) 
çok düşünüyorum.


  • keep out  (27.12.16 19:45:19) 
3-4 kisinin yazdigi birden var bende. Depresyona soktunuz allahsizlar :/


  • cikmaz sokaktan cikagelen cocuk  (27.12.16 20:36:56) 
Sabit fikirlilik ve inatçılık. Savunduğum düşünceden kolay kolay vazgeçmem, uzlaşma kültürüne de uzağım.


  • pike  (27.12.16 21:27:55) 
ya say desen 50 tane sayarım da bir numaralısı ve en büyüğü karşı cins konusundaki takıntı. her şeyle iyi kötü yaşıyosun, her şeyi iyi kötü yaşıyosun da bu eziyet resmen. takıntıdan kastım kız görünce renk değiştirmek değil ha. tam aksine, ilişkiye gelme aşamasına kadar dünyanın sayılı flörtözlerindenim, babamı bile tavlarım. ama işte sonrası yok. türlü türlü sapkınlıklar, manyaklıklar, efendime söyliyim laiklikler... hatun kısmıyla anlaşamıyom. bu çok sinir bozucu bi şey. gerisiyle bi derdim yok. dediğim gibi her problemi çözebilir ya da hepsiyle yaşamayı öğrenebilirim ama bunu halledemiyorum. mesele "sevgili bulmak" falan değil. keşke o kadar basit olsa. dediğim gibi bulma kısmında zaten sorun yok da işte sonrası olmuyo. manyağım ben yakşamlar


  • der meister  (27.12.16 21:43:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.